Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Περί αέρα και νερού

Το προηγούμενο θέμα ήταν απλώς για να μπω στον ρυθμό. Τον τελευταίο ΜΑΛΑΚΑ ξέρω δεν τον ανέλυσα όπως θα έπρεπε καθώς συγκρατήθηκα για προσωπικούς λόγους. Δυστυχώς το μπλογκ μου έχει γίνει αρκετά γνωστό στους κοντινούς μου κύκλους και κάθε φόρα που σκέφτομαι να ξεσπαθώσω κάπου με πιάνουν οι ανασφάλειες μου μην τυχόν πιστέψει κάποιος πως αναφέρομαι συγκεκριμένα σε αυτόν και άλλες τέτοιες μαλακίες. Οπότε ο Perinio αρχίζει και χάνει την προσωπικότητα του που με τόσο κόπο και χολή κατάφερε να φτιάξει αυτά τα 2 για 3 χρόνια. Μια λύση καλή θα ήταν μια μετακόμιση. Αλλά πάλι τόσος κόπος θα πάει στράφι. Δεν γαμιέται θα δείξει ο καιρός και θα συμβουλευτώ τον Δία τον εκατόκαβλο. Έχουμε και λέμε :

Άκουγα πρόσφατα αυτό : 

Από το Παιδί Θαύμα, Καριόλη μην τα βάλεις με μας. 1999. Στο τελευταίο μέρος μπαίνει ο Μηδενιστής και ξεκινάει λέγοντας "Καριόλη με θυμάσαι καριόλη είμαι από τους 5 ΖΝ που σε γαμήσαμε όλοι....και συνεχίζει να χώνει. Είχα αρκετό καιρό να ακούσω το συγκεκριμένο κομμάτι. Ομολογώ πως μου σηκώθηκε η τρίχα από την κάβλα της ερμηνείας του αγαπητού Μηδενιστή. Όχι πως οι άλλοι ήταν χειρότεροι. Αντιθέτως. Ε ρε πουτάνα κοινωνία είπα μέσα μου και θυμήθηκα αυτό :

Τι κατάντια είναι αυτή ; Τι ξεπεσμός ; Γιατί ρε Μηδενιστάκο πουλήθηκες και εσύ ; Και αφού πουλήθηκες γιατί δεν τραγουδάς πάλι για Καριόληδες και γαμήσια ; Ντάξη στο από πάνω ακριβώς βίντεο μου σηκώνετε δεν λέω αλλά όχι η τρίχα. Η ΠΟΥΤΣΑ με το γκομενάκι. Ο Μηδενιστής περνάει απαρατήρητος. Αυτές ήταν οι βλέψεις σου αρχηγέ μου ; Μετά μου λέτε εμένα γιατί ακούω Χατζηγιάννη.

Ρε μαλάκες προεκλογικά οι μαλάκες λέγανε πως δεν θα πειράξουν μισθούς και δεν θα βάλουν επιπλέον φόρους. Τώρα οι ίδιοι κάνουν και τα δύο. Και υπάρχουν ακόμα κάποιοι που τους στηρίζουν ; Θα μου πείτε τώρα ΜΠΡΑΒΟ ΠΕΡΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΣ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΉ. Όχι ανακάλυψα την Χρυσή Αυγή. Και μην αρχίσετε ορισμένοι τώρα να μου λέτε για τα φασιστόμουτρα. Τα ξέρω και εγώ καλά τι ζώα είναι αλλά αυτή η αηδία που νιώθω με τους "δημοκρατικούς" μου φαίνεται θα με οδηγήσει προς αυτούς. Με κάθε συνέπεια. Καλά για τα κουμούνια ούτε λόγος. ΚΟΤΕΣ !!! 
Ηθελα να τρολάρω σε αυτό το ποστ σχετικά με τα καλά της Χρυσής Αυγής αλλά ορισμένοι θα με στοχοποιήσουν και ας τρολάρω. Γιατί δεν καταλαβαίνουν το τρολάρισμα. 
ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΒΡΑΚΙ. Θάνατος στους ρακετίστες.

Καλοί οι ποδηλατόδρομοι καλοί και οι ποδηλάτες αλλά μας έχουν σπάσει τα αρχίδια ρε αδερφέ. Τραβήξου δεξιά ρε μαλάκα να περάσω. Μου κάνεις και ζιγκ ζαγκ μες την κίνηση. Αρχίδα. Και εσύ ρε κωλόγερε με το ένα πόδι και τον μισό κορμό στον τάφο που πας με το ποδήλατο. Βάλε βοηθητικές ή μπες στην τελευταία σου κατοικία. Θα σε πληρώνω για άνθρωπο αντί για μούμια αν σε κοπανήσω. 

Άντρες μην ξυρίζετε τα πόδια και τα χέρια σας. Η μήπως να πω άνδρες ; Η αγόρια ; Παλιολούληδες. Φτάνει ρε μας ξεφτιλίζετε. Εκτός αν είστε αθλητές του υγρού στίβου. Ή χορεύεται σε κωλομπαρο για γυναίκες. Ή τέλος πάντων σας αρέσει η κρεατόβεργα. Και εσείς γυναίκες μην μας προτρέπετε να κάνουμε τέτοιες μαλακίες. Ξέρω σας αρέσει η ξυρισμένη αίσθηση φρεσκάδας του απαλού δέρματος αλλά το επιτρέπω μόνο για την ψωλή. Άντρα θες μωρή ή κανά παιδαρέλι να νιώθεις παιδεράστρια ; Τέλος δεν θα το έκανα ποτέ. Εκτός και αν...

Θέλω να βρίσω τους Έλληνες πελάτες που συναντάω σε καθημερινή βάση στην ξενοδοχειακή μονάδα που εργάζομαι. Ξέρω ξέρω είναι αντιεπαγγελματικό. Οπότε δεν θα τους κράξω σήμερα. Θα τους αφιερώσω ειδικό άρθρο στο μέλλον. Μιλάμε για τον πούτσο καταστάσεις.

Δεν αντέχω άλλο αυτές τις φωτογραφίες στο Φουμπού με τα γνωμικά αποφθέγματα. Τα βλέπαμε από copy paste στα status τώρα και σε photo. Και γιατί κατά πλειοψηφία τα ποστάρουν γκόμενες ; Ε ; Ανασφάλειες ; Ε ; Αει στο διάολο μας τον πρήξατε. Γράφει η άλλη " Οι έξυπνες γυναίκες δεν πιστεύουν όσα ακούνε. Μια έξυπνη γυναίκα αφήνει τις πράξεις τους να μιλήσουν για αυτόν, όχι τα λόγια του " Ανατρίχιασα πάλι. ή "Μην ψάχνεις να με βρεις. Με έδιωξες τόσο μακριά που πλέον χάθηκα" Στον αγύριστο ! Να πω και εγώ ένα τώρα έτσι γιατί κλαίω από το δάκρυ : "Στα ψηλά μην ανεβείς στα χαμηλά μην πέσεις στον πούτσο μου να καρφωθείς να μην μπορείς να χέσεις". Αααααα μου ήρθε και άλλο και είναι αποκλειστικά δικό μου. " Αν εσύ έκανες 2 λάθη έγω έκανα 3" και άλλο " Μην πατάς το γρασίδι της ψυχής μου γιατί θα λερώσεις τις σόλες των παπουτσιών σου και όταν πατάς αλλού θα αφήνεις δικά μου ψυχικά χνάρια" Και άλλο ένα γιατί πολύ το γουστάρω τώρα. " Σε μια σχέση ο άνδρας είναι αυτός που κουβαλάει την ψωλή και τα αρχίδια" Θέλω ακόμα ένα να γράψω. " Τα ωραιότερα πράγματα τα ζεις ζώντας τα" Και άλλο ένα " Μην με τρυπάς σαν το τριαντάφυλλο δεν σε αφήνω διψασμένο και άφυλλο" Χαχαχαχαχα αυτό δεν είναι δικό μου σας κορόιδεψα, οπότε θα γράψω ακόμα ένα δικό μου και θα κλείσω το θέμα καθώς σας κούρασα. " Μην επιμένεις να σου απαντήσω ΝΑΙ σε κάτι που σηκώνει τόσα ΟΧΙ μαζεμένα" Πωπωπω μαλάκες είμαι ΘΕΟΣ.

Να πω και τα 7 πράγματα για μένα που ζήτησε ο αγαπητός Ρασκόλνικωφ ; Θα είναι όμως αυτά για τα οποία νιώθω ντροπή. Δεν θα γράψω πάντως παπαριές του τύπου "Είμαι πολύ ευαίσθητος και αυτό είναι κακούτσικο" Ντόμπρα αντρίκεια πράματα.

1) Δεν ξεκουνιέμαι εύκολα και ας έχω αυτοκίνητο. Το να πάω από Κόρινθο - Βραχάτι το θεωρώ υπερατλαντικό ταξίδι. Το ακούς Άλζα ;
2) Ορισμένες φορές γίνομαι αρκετά μαλάκας όταν τσακώνομαι με γυναίκες. Και κυρίως "φίλες" γυναίκες. Βασικά δεν έχω φίλες γυναίκες γιατί έχουν όλες μουνί αλλά προσπαθώ να κρατάω τα προσχήματα.
3) Είμαι εκπληκτικά περίεργος στο φαγητό. Εξού και το καλοσχηματισμένο κοκαλιάρικο κορμί μου. Και ίσως και για αυτό δεν πέταξα ποτέ μπόι.
4) Δεν είμαι εραστής. Είμαι απλώς αρσενικό.
5) Λατρεύω το πορνό
6) Θα προτιμούσα ραντεβού με ένα θεσπέσιο μουνί που έχω δαγκώσει λαμαρίνα παρά τον τελικό του Τσάμπιονς Λιαγκούε
7) Ορισμένες φορές ψάχνομαι να τσακωθώ χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος.

και ένα μπόνους δώρο επειδή την έχω μεγάλη (την καρδιά) :

Έχω φετίχ σε πόδια, πατούσες, δάχτυλα, τσοντοπάπουτσα και στον κώλο. Γυναικεία πάντα. Μην μας κρεμάσει και ο Χωστήρας κουδούνια. Αφορμή ψάχνει ο μαλάκας. Και στο ξεκαθαρίζω προτού τολμήσεις να το πεις εσύ : Να βλέπω γυναίκες να φοράνε τσοντοπάπουτσα όχι να τα φοράω εγώ και να κοιτάζομαι στον καθρέφτη.

Αυτά τα ολίγα. Τα λέμε σύντομα ξανά.

26 σχόλια:

  1. Ωωωω και ααααα!!!! Το mucho macho άρθρο είναι αυτό; Αξύριστο κι αγριεμένο και τρολοχρυσαυγίτικο! Τι υπερχείλιση ανδρικής οργής τεστοστερώνιας σε ποσότητες που σαν υπερβολική δόση κοκαϊνης καθηλώνουντον άνδρα το σωστό τον πρόστυχο και δεν κουνιέται όχι για Κόρινθο Βραχάτι αλλά ούτε για καναπέ-ψυγείο!
    Κι όχι ότι δε συμφωνώ σε πολλά (πάρα πολλά) αλλά με τέτοια άγρια αντρίλα για πρωινό θα χρειαστώ έμπλαστρο οιστρογόνου για να επιβιώσω..
    Καλημέρα dear Peri !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Δάφνη μου.
      Που να με δεις και τσαντισμένο. Από αρχές Σεπτεμβρίου είμαι πολύ χαλαρός και με πολύ καλή διάθεση. Σήμερα έμαθα πως με έχουν χρεώσει στην εφορία ΜΟΝΟ 269,00 ΕΥΡΏ εκεί που περίμενα κανά εξακοσάρι. Είμαι ευτυχισμένος και για αυτό έγγραψα χαλαρά ένα αρθράκι.

      Διαγραφή
  2. Γέλασα πολύ μεσημεριάτικο.Ο Θεούλης να σ' έχει καλά!

    Άντρες,μην ξυρίζετε ούτε το στήθος,ούτε την κοιλιά σας!Επίσης,μη σχηματίζετε τα φρύδια σας.Έλεος πια!Κι εσύ καλά το πας,χαίρομαι ιδιαιτέρως.Μην ξυριστείς!Λευτεριά στην τρίχα,αγορίνες!

    Το 7 το 'χω κι εγώ.Ένας τσακωμός ανάβει τα αίματα,ρε παιδί μου.Έχει ενδιαφέρον,όπως και να το κάνεις. :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Θεούλης ευτυχώς με έχει καλά. Προς το παρών.
      Ο τσακωμός είναι ελιξήριο ζωής.

      Διαγραφή
  3. Έγραψες για πολλα και συμφωνώ και δε θα σχολιάσω παραπέρα γιατί έχω και δουλειές να (μην) κάνω. Γαμεί το ποστ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ''Αφορμή ψάχνει ο μαλάκας''. Χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "tsontopapoutsa kai ston kwlo".........auto den einai kai toso ygies gia mia kopela kai einai teleiws la8os gia pollous logous.
      An esy th vriskeis na xwneis sth gomena papoutsia anti gia kanonika 'i plastika kavlia sto gwlo, aderfe mou auto den 8a symvei pote


      me agaph apo pisw
      Xwsthras

      Διαγραφή
    2. οι Ρωσίδες είναι πλέον περσινά ξινά σταφύλια, μπορείς όμως να μου στείλεις μια φωτό με γκόμενα που της έχεις χώσει παπούτσια στο γκώλο

      Διαγραφή
    3. Ναι πες μας τώρα πως δεν γουστάρεις Ρωσιδάκια. Άκου εκεί περσινά ξινά σταφύλια !!!
      Και τώρα τι έχεις ; Την χείρα με τα πέντε ορφανά ???

      Διαγραφή
  5. οι τριχες δεν κανουν τον ΑΝΤΡΑ κυριε μαλακα!!!! με εκιμηση παντα...(ελρικ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και ξανά προς τη δόξα τραβά,τραβά!!:Ρ
    Ξυρισμένα αρσενικά=απουσία αρσενικών!!Ο μόνος λόγος να το κάνει κάποιος είναι να ρίξει το στόχο και μπορώ να τον δικαιολογήσω!!:Ρ

    Ενδιάφερουσες λεπτομέρειες!!Πολύ ενδιαφέρουσες!:Ρ

    χαχαχα!Όμορφα στιχάκια!!Άμα τα εκδώσεις σε βιβλίο το παιρνω!!:Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως για να ρίξεις ένα στόχο ίσως και να δικαιολογήσε. Για λόγους αισθητικής δεν συγχωρώ κανέναν.

      Διαγραφή
  7. Λέγε τα ρε Πέρη, για τη Χρυσή αυγή θα σε χέσω άλλη φορά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Που και να μην ήσουν χαρούμενος με την εφορία τι γκρίνια και χολή θα κατέβαζες!
    Συμφωνώ απολύτως με την άποψη σου για τις τρίχες και περιμένω γυναικίες απόψεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Απαντήσεις
    1. Μου αρέσει το χταπόδι
      Δεν μου αρέσει η μπύρα
      Την βρίσκω με ένα πόδι
      Και και και ........

      .....

      Α! Γαμάω τον Χωστήρα

      Διαγραφή
  10. Ρε μαλάκα δεν ντρέπεσαι να καυλώνεις τον Χωστήρα ; Ο άνθρωπος έχει κάνει τα μάτια του viewmaster τα κωλαράκι που είδε φέτος για να την παίζει όλο τον χειμώνα και συ του κάνεις χωρατά με φετίχ?

    Είσαι τσόγλανος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εγώ που είμαι λίγο σιχανιάρα και το σκέφτομαι πιο βαθιά το θέμα, θα μπορούσα να σου αναλύσω με ακρίβεια τα "συστατικά" που θα γλείψεις, αν πέσεις σε μια βρωμοποδαρού, αλλά δε θα στο χαλάσω γιατί είμαι καλή καρδιά και σ αγαπάω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις