Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Περί σχεδίου

Για σας. Με λένε Χρυσοβαλάντη Χρύσανθο και μέσα από το βλοκ του Περίνιο θα σας εκφέρω τις απόψεις μου για ορισμένα θέματα που βασανίζουν το εκατοστάτε Έλληνα.

Είμαι οπαδός της Χρισής Αυγής. Δεν ντρεπάομαι να το πω και σε όποιόνανε αρέσει. Αν δεν σας αρέσει θα σας γαμήσω όταν θα βγούμε στην κορυφή της κυβερνήσεως της ελλάδας. Και πριν ξεκινήσω να σας αραδιάζω τοις αποψάρες μου θα ψωνάξω δυνατά

ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΗΣΗ ΑΥΓΗ !!!

Όλοι οι λαθρομετανάστες πρέπει να πάρουν πόδι και χέρι από την αγαπημένη μας μάνα Ελάδα. Καταρχήν πρέπει να βγει ένας νόμος ο οποίος να λεει πως καθένας που μπαίνει από τα σύνορα παράνομα πρέπει να του κόβουνε το ένα χέρι ή το ένα πόδι. Η επηλογή θα είναι δικιά του. Μετά θα πρέπει να μεταφέρετε σε ένα μέρος το οποίο να έχει και άλλους λαθρομετανάστες σαν και αυτόνανε και αφότου μαζευτούν πολλοί θα τους στίνουμε σε μια γραμμή οριζόντια και να τους εκτελάνε με πιστόλια η με καραμπίνες. Βασικά αυτό για μένα είναι κακό καθώς χαλιουντε σκάγια και σφαίρες οι οποίες είναι χρήσιμες σε περίπτωση που γίνει πόλεμος με άλλους Ούνους που απλά δεν είναι από την Ελλάδα. Οπότε θα πρότεινα σαν λήση να τους πετροβολάμε εμείς της χρισης αυγίς ή να τους σφάζουμε στο γόνατο όπως τους αξίζει σαν ζώα που είναι. Επίσης ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ που είναι ήδη στην Ελλλάδα  και δεν είναι γέννημα θρεύμα θα πρέπει να τους πάρουμε τις ταυτότητες είτε πλεον ελληνηκές οίτε κόκκινες που έχουν οι Αλβανοί και να τους στιβάξουμε σε τρένα και να τους στείλουμε κάτω στην μαρτυρική μεγαλόνησο την Κρήτη και να τους βάλουμε σε εκαταναγκαστικά έργα. Όσοι δεν θέλουν θα τους πνίγουμε αντί να τους πυροβολάμε σε οριζόντια γραμμή γιατί έιναι χρόνια στην Ελλάδα και εντάξη έχουν προσφέρει λίγο. Τέλος τα παιδιά που έχουν γεννηθεί εδώ θα τα συλαμβάνουμε εμείς και θα τα προσφέρουμε σε ελλοινες για παραδουλέφτρες και παραδουλεφτράδες. Ξέρετε τώρα σπίτι να πλένουν πιάτα ποτήρια και σκάλες. Εννοείτε πως δεν θα πληρώνοντε αλλά ο αυτός που έχει το σπίτι θα είναι υποχρεωμένος να του δίνει ένα πιάτο φαγητό 2 φορές την εβδομάδα αλλά να μην τρώει μαζί με την υπόλοιπη οικογένεια αλλά στο υπόγειο ή στον κήπο παρέα με τα άλλα ζώα.
Αυτά για τους αλοδαπούς.

Τώρα για την άλλη μεγάλη πληγη που μαστοίζει την Ελλάδα. Τους πούστηδες και τις γυναίκες που πάνε με γυναίκες. Ντροπιάζουν το ελληνικό μας αίμα. Αντί να πηγαίνουν και να κάνουν έρωτα με το αντίθετο φύλλο ο καθένας πάνε και κάνουν ανωμαλίες μεταξύ τους. Βρωμιάριδες και σιχαμένοι. Αυτοί ολοι λοιπόν αφου εξακριβωθεί με τα καταλλήλα μέσα πως είναι ανωμαλοι θα τους πάρουμε εμείς τις χρησης αυγής και θα τους γαμήσουμε με ξύλα και με ρόπαλα για να βαλουν μυαλό. Μονο ετσι θα καταλάβουν τι κακό κάνουν στην Ελαδα μας. Μετά από αυτό θα τους αφηνουμε ελεφθερους και θα λεμε στα αφαντικά τους να τους απολύσουν από τις δουλειές που εργάζοντε. Ετσι θα μένουν και χωρίς δουλειά. Επίσης θα λέμε υποχρεωτικά και στους σπιτονυκοκύρηδες τους να του βγαζουν στο δρόμο για να μένουν χωρίς σπίτι. Αλλά επειδή είναι Ελληνες δεν θα τους σκοτώνουμε ούτε θα τους απελαυνουμε σε άλλες χώρες. Απλά θα είναι στους δρόμους γυμνοί και βρώμικοι για να τους βλέπουν αυτοί που θελουν να γίνουν πούστηδες και να καταλαβαίνουν και να μην γίνοντε. Επίσης κάθε Ελληνας με την βούλα όμως θα έχει το δικαίωμα να τους χτυπάει όποτε τους συναντάει κάπου. Αν προέλθει θάνατος από τα πολά χτυπήματα ο Ελλην θα πληρώνει πρόστυμο. 
Αυτά για τους τιγκιταγκες και τις ανώμαλες

Στα θέματα της υγεία και πρόβιας. Μόνο οι ελληνες θα έχουν δικαίωμα στην δωρεάν υγεία. Ολα τα νοσοκομεία θα έιναι ανοιχτα από το πρωί ως το βραδυ και θα κάνουν και ντιλίβερι τις υπηρεσίες του οι γιατροί και οι νοσοκομοι. Και οι νοσοκόμες. Δεν πληρώνει κανείς τίποτε παρά μόνο οι αλλοδαποί οι οποίοι θα πληρωνουν με την ζωή τους αν βρεθούν ποτέ σε νοσοκομείο ελλινικό. Θα υπάρχουν εκεί παιδιά τις χρυσής αβγής ολημερίς και ολινυχτής. Τα φάρμακα θα τα προμηθεύοντε όλοι απο τα φαρμακεία με ένα ευρώ και τα υπολοιπα θα τα πληρώνει το κράτος στους φαρμακοτρίφτες. Αν παει κανένας μαυρός η αλβανός να πάρει φάρμακα θα τα πληρώνει εικοσιπέντε φορές την αξία τους καθώς αυτοί δεν δικαιούντε φάρμακα αφού δεν ειναι έλοιναις. Οπότε το κράτος θα εχει τρελα έσοδα από εκεί. Αλλα θα φροντίσω εγώ και τα αδ΄λφια μου να μην βλέπετε τετοια ατομα στα φαρμακεία. Θα τους εχουμε διώξει ολους.
Αυτά και για την υγέια.

Στον τομέα την παιδείας τα παιδιά θα μαθαίνουν ορθογραφία από πολλοί μικρά και θα τιμωρούντε όσι γραφουν γκρικλισ. Επίσης τιμωρίες θα πέφτουν πολλές και για οσους βιάζουν την ελληνική γλώσσα μέσα από ανορθόγραφα κείμενα. Δεν θα διδάσκετε καμία γλώσσα ξένη στα σχολεία πέραν την ελληνική. Και αρχαία επίσης όπως Θουκιδίδη πλάτωνα, αρίσταρχο, κλεωμένη, Περίανδρο πραξιτέλη ικτίνο καλλικράτη και φυσικά Τολκιν. Και φυσικά τον Ομηρο Ηλιάδη που όλοι μας  εχουμε μεγαλώσει μέσα απο τα 3 έργα του. Την Ομήρου Ηλιάδα. Επίσης στην γεωγραφία θα λένε στα παιδακια για την ελλάδα την εξαπλωμένη που ηταν καποτε που ο μεγας αλεξανδρος είχε πάρει όλη την δύση. Ως τα τερατα του κοσμου που λεει και ενα μεγάλο εργο που έγραψε ο Πατροκλος στον πόλεμο της Θεσπιής. Θρησκευτικά θα διδάσκοντε ολοι υποχρεωτικά και αν δεν θελουν θα διώχνοντε από όλα τα σχολεία της ελάδους. Τα βιβλία θα αναλαμβάνουμε εμείς να τα γράψουμε και να τα μοιράζουμε παντού.
Αυτά για την παιδεία και τα θρησκευτικά

Τέλος θα κάνουμε πολέμους για να πάρουμε πίσω όλα όσα μας ανήκουν. Θα ξεκινησουμε πολέμο με την Αμερική που είναι η χώρα όλων των κακών μυρια έποντε. Θα εισβάλουμε από το Ιόνιο στα εδάφη τους και αφού τους πιάσουμε στον υπνο θα τους κοψουμε τα λαρυγγια. Μετά εννοείτε πολεμο σε Τουρεκία και Σκόπια και στα καπάκια στα αραβικά εμοιράτα για να πάρουμε τα πετρέλαια ώστε να μπορούμε να έχουμε φτηνή βεντζίνα. Ο στρατός μας θα αποτέλειτε από επιλέκτους επιλεγμένους που δεν θα μασάνε μία. Και αφού επεκταθούμε και εξ ανατολάς και εξ δύσης και εξ βορρά και νότο θα ιδρύσουμε παροιμοίες ώστε να μπορούν όλοι οι ούνοι σιγά σιγά μετα χρονια να γίνουν έλληνες. Δηλαδή θα γαμάμε τις γυναίκες τους για να βγει αιμα ελλινικό στα παιδιά που θα γκαστρωσουμε. 

Αυτά πιστεύω να συμφωνείτε με τα περισσότερα λογικά πλάνα μου. Θα ηθελα να ξαναγράψω στο μελλον αν σας άρεσαν αυτά και να σας λεω για τα πλάνα του κομματος μου και για το τι έχουμε σκοπό να κάνουμε όταν ανεβούμε πάνω.
Ευχαριστώ τον Περίνιο για το βήμα που μου έδωσε. Ευχαριστώ και εσάς που με διαβάζετε. Θα σας παρακαλέσω πάντως αν διαφωνεί κανένας σας να μην το γράψει. Αν το τολμήσει θα τον διαγράψω και αυτόν και το σχόλιο του. Και για το τελος

ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΗΣΗ ΑΒΓΟΙ !!! 

31 σχόλια:

  1. Μια αξιολογη πρόταση,από ένα μορφωμένο πρόβατο!

    Μια ερώτηση μόνο!!
    Οι παραδουλεύτρες που θα μοιράζει το κράτος θα παίρνουν την έγκριση αυτών που τις παίρνουν;;Αν είναι να φτιάξω έναν κατάλογο με όμορφες γνωστές μου,να τις κατηγορήσω ως λεσβίες και μετά να τις πάρω παραδουλεύτρες!!Είναι πολύ κρίσιμο ερώτημα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α και

      ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΗΣΗ ΑΒΓΟΙ !!!

      Διαγραφή
    2. Αν έχεις κάποιον γνωστό από το κόμμα θα μπορείς να επιλέγεις. Και φυσικά αν είσαι σωστός Ελλην με όλα τα σχετικά. Απλά δεν είναι σωστό να κατηγορήσεις κάποια Ελλαδίτισα την στιγμή που δεν θα είναι απλά για να γίνει παραδουλέφτρα σου. Υπάρχουν και όρια ντροπή.

      Διαγραφή
    3. Ε θα βρω κανέναν τι στο διαολο!!!Ένας ιστορικός παντα χρειάζεται για να επιμελείται τους λόγους του αρχηγού!!
      ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΕΝ ΑΡΕΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΞΑΝΘΗ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΣΤΑΝΟΣ!!

      Μα γιατί;Ποιος θα το καταλάβει;;ΘΑ μαστε όλοι μια χαρά!Ε και δε θα ναι μοοοοοοονο παραδουλεύτρα!!Για να τηρήσω τας ελληνικάς παραδόσεις θα την παντρευτώ κιοολας!!:Ρ

      Ρε το χω απορία,τι είναι ντροπή;:Ρ

      Διαγραφή
    4. Ντροπή είναι κάτι που νιώθουν όσοι δεν είναι Έλληνες.

      Διαγραφή
    5. Δηλαδή το 93% των ελληνων δε ψήφισαν το μεγάλο αρχηγό νοιώθουν ντροπή;

      Διαγραφή
    6. Δεν ξέρω με μπέρδεψες. Και το μυαλό μου είναι κάπος λίγο...

      Διαγραφή
    7. Εννοώ ότι όσοι δε ψήφισαν τη Χρυσοι Αυγοι αισθάνονται ντροπή;;

      Α για να ξεκαθαρίσει το μυαλό πήγαινε καμιά βολτα!:)

      Διαγραφή
  2. χαχαχαχαχαχα τη χρυσή κόντεψα να βγάλω απ τα γέλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αίτσι ραιιιι! Πε τα φίλαρε, μπας και μάθουν οι ναιοι έλληνες την αλήθια να ξεβρωμίσει ο τόπος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμείς θα ξεβρωμίσουμε τον τόπο από την σαβούρα.
      Έλα να γραφτείς στα γραφεία μας

      Διαγραφή
  4. το "απελαύνουμε" το έγραψες σωστά......είσαι τρου χρυσαυγήτης!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αμφισβητώ.

    Νομίζω πως οι αναρχοαυτόνομοι έδεσαν τον Perinio, τον μαστούρωσαν, του πήραν τους κωδικούς και τρολλάρουν.

    Πού το κατάλαβα:

    Ορθογραφία και ΧΡΥΣΙ ΑΥΓΟΙ;;;; Όοοοοχι, παιδάκια, σας ξέφυγε. Ο Χρυσαυγίτης ο άντρας ο σωστός δεν λεπτολογεί με κεντήματα γυναικουλίστικα και ορθογραφίες. Μότο του έχει την κραυγή 'ΜΗΝ ΚΟΛΑΣ ΣΤΗΣ ΛΕΞΟΙΣ' (απάντηση δια πάσα διαφωνία, πάσα μαλακία).
    Παιδεία;
    Η σοφία του ΕΛΛΗΑΝΑ είναι στο ΑΙΜΑ, με τα θρανία ΕΛΛΗΑΝΣ δε γίνεσαι.. κλ κλ .

    Άρα, διαμαρτύρομαι.
    Ζητώ άμεση απελευθέρωση του Περίνιου
    δηλαδή:
    #FreePerinioNow!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ω ρε πούστη μου μας κατάλαβαναι. Ο Περίνιο θα παραμένει φυλακισμένος εοσοτου κρυθεί απαρέτιτο. Διαλέξαμε το βλοκ του επιδής είναι αρκετά συχνοφόρο και περιζήτητο από όλους και όλες τις πλευρές.

      Ο μαλάκας μας παρακαλάει να τον αφήσουμε να γράψει για τελευταία φορά και σαν τελευταίο θέμα θέλει τις τσόντες γιατί λέει δεν τις έχει τελειώσοι ακώμμα.

      Διαγραφή
    2. Πόσες μολότωφ, πόσους μπάφους σε ποιο σκουπιδοτενεκέ;

      Για να ανταλλάξουμε με τον Perinio σώο και αβλαβή.
      (Βλαμμένο δεν τον παίρνουμε, θα σας μείνει― γι αυτό προσέξτε τον, δώστε του ό,τι τσόντες ποθεί μην πάθει στερητικό ώσπου να μας τον επιστρέψετε).

      Διαγραφή
  6. Θα νηκησουμαι στων αγονα που ξεκηνισαμε!!!!ΠΡΟΤΟ κομμα στις επομεννες εκλωγαις.
    ΕΜΑ ΤΙΜΙ ΧΡΙΣΙ ΑΒΓΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάμε όλη μαζί να τους νηκήσουμε φοίλε !

      ΕΜΑ ΤΟΙΜΗ ΧΡΥΣΟΙ ΑΒΓΟΙ !

      Διαγραφή
  7. Επιτέλους κάποιος με όραμα, κάποιος που δίνει ελπίδα για το μέλλον, πάνω που είχα αρχίσει να απελπίζομαι.
    Ζητώ συγνώμη που γράφω ορθογραφημένα, αλλά οι ανθέλληνες οι γονείς μου όταν ήμουν μικρός με βάζαν να διαβάζω πολλά βιβλία και με στείλαν και στο πανεπιστήμιο, όπου έμαθα γράμματα και μου εμφυσήσαν ένα σωρό ανθελληνικές γνώσεις και απόψεις, μια εκ των οποίων είναι και η ορθογραφία. Είναι πλεον ευρέως γνωστό οτι οι έλληνες νέοι διαφθείρονται στην εποχή μας λόγο της μόρφωσης και των απαράδεκτων ξενόφερτων απόψεων περί ισότητας, ανθρωπίνων δικαιωμάτων, παιδείας, ελευθερίας έκφρασης και άλλα τέτοια σιχαμένα και ανθελληνικά. Όποιος υποστηρίζει οτι αυτά τα πράγματα τα συζητούσαν και οι αρχαίοι έλληνες κάνουν λάθος και πρέπει να πεθάνουν. Οι αρχαίοι έλληνες που ήταν και αυτοί χριστιανοί, ανεξάρτητα απο τα ψέματα που μας λένε στα σχολεία και στα πανεπιστήμια, είχαν πει απο παλιά, οτι το μέγιστο αγαθό του ανθρώπου είναι η έλλειψη ελευθερίας και άποψης. Όποιος έχει άποψη είναι δυστυχισμένος και πρέπει να τον βγάζουμε απο την μιζέρια του. Για αυτό και εμείς της Χρυσής Αυγής δεν έχουμε άποψη και κάνουμε ότι μας πει ο Μιχαλολιάκος και είμαστε ευτυχισμένοι. Ούτε ο αρχηγός έχει φυσικά άποψη και κάνει ότι του πει ο θεός. Έτσι πρέπει να πορευτούμε όλοι για μια καλύτερη Ελλάδα. Συμπέρασμα, όταν σε δέρνει ένας χρυσαυγίτης θέλει το καλό σου, θελει να σε κάνει ευτυχισμένο σαν και κείνον, οπότε να λες και ευχαριστώ.
    με αγωνιστικούς χαιρετισμόυς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα βλέπετε όλοι οι ιπόλυποι. Μέχρι και ο μαιγάλος Αλζα βλέπει το ώραμα στα σχέδια μας. Πάντος πρέπει για αεχή να μάθεις να γράφις σοστά. Θα ίμαστε ελαστική μαζί σου μέχρι να φτάσεις στο εποίπεδο μας.

      Διαγραφή
    2. ΧΑΙΛ ΠΕΡΙΝΙΟ!!!
      ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΩ ΣΩΣΤΑ ΑΚΟΜΑ, ΟΜΩΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΟΤΙ ΑΝ ΓΡΑΦΩ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΓΕΛΟΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΠΙΒΟΛΑ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ. ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΜΙΚΡΟΣ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΜΟΥ, ΜΕ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΗΡΕΜΑ, ΝΑ ΜΗ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΠΟΣΟ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ. Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ. ΕΞΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΤΟΝΟΥΣ.

      Διαγραφή
    3. ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟ ΤΙΝ ΑΛΗΘΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΙΧΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΑΥΤΩ. ΩΠΩΤΕ ΑΠΩ ΕΔΟ ΚΕ ΠΑΙΡΑ ΘΑ ΓΡΑΦΟ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΙ ΦΟΒΟΥΝΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΡΟΥΤΑΛΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΩ. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΑΛΖΑ. ΕΙΣΑΙ ΣΥΓΟΥΡΑ ΔΟΙΚΟΣ ΜΑΣ.
      ΑΔΑΙΡΦΕ ΜΑΣ !!!

      Διαγραφή
  8. Να ξερες οτι υπαρχουν πολλοι που συμφωνουν και με τα ορθογραφικα σου και με τις αποψεις σου.Τρολαρε το σε κανα μπλογκ τους..εχει να πεσει γελιο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αρχικά σκέφτηκα να το γράψω το κείμενο χωρίς ορθογραφικά και καλά σαν δικιά μου άποψη. Όχι τόσες χοντράδες βέβαια. Και ήθελα να δω αν θα καταλάβαινε κανείς ότι τρόλαρα. Ο Χωστήρας π.χ. με έχει για Χρυσαυγίτη δηλωμένο. Εκεί θα είχε γέλιο αλλά και παρεξηγήσεις...

      Διαγραφή
  9. Χαιηλ Μηχαλιωλακο ει ποιστη στρατιοταις σου σαι χαιραιτουν!.

    Άντε την επόμενη να σε "τρολλάρει"...κάνα ξαδερφάκι τύπου ΚΝΕ.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν το ξέρα ότι οι χρυσαυγίτες έχουν πρόβλημα με γυναίκες που πάνε με γυναίκες...
    ...μετανοιώνω για την ψήφο μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αδερφαι ΠΕρηνιο πες τοιποτα και για αυτους τους προδοτες του αιθνους , τοπυς απλητους, που καταστρεφουν την Ελαδα που υποστιριζιυν τους Πακιστανους,αυτες τις γαμιωλες που λενε οτι ειναι και αυτι ανθρωποι. Δεν ειναι εληνες αυτοι ρε.ΘΑΝΑΤΟΣ στους βρομιαριδες

    Μονο Χρηση ΑΥγοι ΡΕ
    α και εμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις