Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Περί-μόνο σοβαρά θέματα

Πολύ καλημέρα σας. 
Η Βογκαφον γαμιέται ακόμα αλλά δεν θα το κάνω θέμα πάλι να τους δώσω αξία. Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά. Η επικαιρότητα έχει πολύ σημαντικότερα θέματα να ασχοληθούμε και θα ξεκινήσω με το πιο ουσιαστικό από όλα και αυτό που μας κάνει να νιώθουμε λίγοι...


 Ε ναι λοιπόν η Έλενα Παπαβασιλείου ξεκίνησε τα μπάνια της. Και επειδή η γυναίκες είναι και προσωπικότητες εκτός από τα άλλα ωραία που διαθέτουν επέλεξα μια αντιπροσωπευτική φωτογραφία για την ωραία παρουσιάστρια. Για τους λιγούρηδες όμως θα βάλω και έναν σύνδεσμο ακριβώς εδώ για να δείτε και τα άλλα της προσόντα. Για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά τώρα η κοπέλα είναι τιτανομουνάρα. Ότι πιο ωραίο έχει να ε-πηδήξει η τηλεόραση τα τελευταία χρόνια. Ξανθιά πληθωρική με βυζάρες κωλάρα και αρκετά έξυπνη. Έχω ακούσει μαλακίες από γυναίκες που προφανώς είναι ωραιότερες πως έχει στραβά πόδια και κάτι που το λένε γναθισμό προγναθισμό ή κάτι τέτοιο. Δεν μας γαμάτε λέω εγώ.

Και αφού αναλύσαμε το καίριο θέμα μας θα πάμε στα πιο λάιτ και όχι και τόσο σοβαρά θέματα.

Εκλογές 2014. Περιφερειακές - Δημοτικές - Ευρωεκλογές - Απόλαεχειομπαξές. Τι ψηφίσατε λοιπόν ; Ότι και να ψηφίσατε δεν σας κάνει ιδιαίτερους και ακόμα και να σνομπάρατε την όλη φάση και να μην πήγατε καθόλου. Ένα μόνο πράμα μου έκανε εντύπωση. ΕΝΑ. Το ότι πέσανε ΟΛΟΙ από τα σύννεφα γιατί η Χρυσή Αυγή πήρε παραπάνω νούμερα από όσο νούμερα είναι οι ίδιοι. Και να σου αναλύσεις στα φειςμπουκ και να σου σταυρωκοπήματα και να σου κατάρες. ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ??? ΝΤΡΟΠΗ !!!
 Όταν εμφανίστηκε η Αυγούλα πρώτη φορά στις προηγούμενες εκλογές και έκανε το πρώτο μπαμ με τα μεγάλα ποσοστά της εκεί άρχισαν τα πράγματα για εμένα να παίρνουν την κάτω βόλτα. Ο κόσμος ΟΚ την ψήφισε. Για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Ο ένας επειδή ήταν στρατόκαβλος ό άλλος γιατί είχε αικιου ποντικιού ο άλλος γιατί του διώξανε τους γύφτους που είχαν κάνει κατάληψη στο σπίτι του, ή άλλη γιατί την πέρασαν απέναντι από τον δρόμο και την πήγαν και στην τράπεζα να πάρει τη σύνταξη, ό άλλος επειδή απλά τρόλαρε τους αντιφά και άλλος γιατί του έδωσαν  μια σακούλα ραπανάκια και 8 μήλα. Το τι ψηφίζει ο καθένας είναι δικαίωμα του και δεν πέφτει σε κανέναν λόγος. Το πρόβλημα θα ήταν να έβγαιναν κυβέρνηση πράμα δύσκολο γιατί ντάξη δεν είμαστε και ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΕΛΙΚΑ. Δεν υπάρχει περίπτωση. Σας το λέω εγώ ο Περίνιο.  Πιάνοντας λοιπόν αυτά τα ποσοστά το Χρυσή Ζύμη ξεκίνησαν όλοι ένα επαναστατικό αγώνα από κάθε γωνιά της γης-facebook-ιντερνετ να ασχολούνται σε μόνιμη βάση για τα κακά της Χρυσής Αυγής και το πόσο για τον πούτσο είναι και μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μέχρι τα αρχίδια μας να γίνουν μελιτζανά σαν το μελιτζανί χρώμα της μελιτζάνας. Η Μ Α Ρ Τ Ο Ν ! ! ! Και ακόμα ασχολούνται συνέχεια για το τι κρύβει το επιπλέον διψήφιο ποσοστό της στις τωρινές εκλογές και ότι το θέμα είναι σοβαρό και ο φασισμός στην Ευρώπη ξεκινάει δειλά δειλά και θα μας γαμήσει όλους....δεν μπορώ άλλο....φτάνει. 
Απλά ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΑΖΊ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΛΟΥ. Και εγώ τώρα μαλακία κάνω και το κάνω θέμα αλλά δεν μπορούσα άλλο.  Το έχετε ακούσει το ρητό που λέει η καλύτερη διαφήμιση είναι η δυσφήμηση ; Σωστότατο και κολλάει στην περίπτωση. Ξέρω ορισμένοι θα με αρχίσετε στα ξέρω εγώ αυτά που γράφετε στα στάτους σας για την φασιστία κτλ και σας παρακαλώ μην το κάνετε.Ή ας το πάρουμε αλλιώς. Διαγράψτε όλα όσα έγραψα παραπάνω (γιατί ένα άλλο καινούργιο πράμα τώρα είναι όποιος έχει αντίθετη απόψη από αυτούς που πολεμάνε την Χρυσαυγη είναι και αυτός παλιοφασίστας, φασισταρίος, χιτλεριτζής, αγκυλωτοσταυριστής κ.α.) Οπότε ξαναδιαγράψτε όοοολα τα παραπάνω που έγραψα και ξεκινήστε από κάτω :

Μην κάνετε καν τον κόπο να γράψετε για την Χρυσή Αυγή. Και μόνο που χαλάτε χρόνο για αυτούς αυτοί κερδίζουν. Ξεχάστε τους και θα ξεχαστούν. 


Ένα άλλο πρηξοπούτσι θέμα είναι τα αδέσποτα του facebook. Σκυλάκια γατάκια. Τα κακόμοιρα είναι στους δρόμους και δεν έχουν σπίτι και ψάχνουν για αγάπη και βοήθησε τα και εσύ μπορείς μπορείς να πας να γαμηθείς.
Και τα λυκάκια στα βουνά αδέσποτα είναι τα κακόμοιρα και είναι όλη μέρα και όλη νύχτα στα κρύα και στην υγρασία και στην πείνα και τρώνε αναγκαστικά ωμό κρέας. Μπορείς και εσύ να πάρεις έναν ανταρόλυκο στο σπίτι σου όπως ο Τζον Σνόου και να τον μεγαλώσεις με αγάπη και προδέρμ. Τα αδέσποτα σκυκάλια και γατάκια πάντα υπήρχαν στους δρόμους. Αιώνες τώρα. Παλιά τα έτρωγαν κιόλας γιατί πεινούσαν πολύ οι άνθρωποι. Επίσης υπάρχουν πολλά γλυκούλικα σκυλάκια στους δρόμους συνήθως σε αγέλες που επιτίθενται και δαγκώνουν τους περαστικούς έτσι γιατί τους κάπνισε. Μου έχει συμβεί αρκετές φορές. Και εμένα και σε άλλους από όσο γνωρίζω. Ευτυχώς δεν με δάγκωσε τόσο καλά γιατί έκανα προσποίηση αλά Νίκος Γκάλης και μου έσκισε το πατζάκι στο παντελόνι. Και ήρθαν άλλα δυο τρία μέτα και μου έδειχναν τα δοντάκια τους. Και εγώ ορκίζομαι απλώς περνούσα από εκεί. Ούτε έτρεχα ούτε φώναζα ούτε κρατούσα πιτόγυρο στο χέρι μου. Απλώς διερχόμουν επί της οδού. Στον πούτσο τους τα σκυλιά μου έκαναν ντου. Σταμάτησα πήρα ένα σκαμπό στα χέρια μου και το κούνησα προς το μέρος τους. Αποχώρησαν μετά από λίγο. Αν δεν έφευγαν θα τα πλάκωνα στις κλωτσιές και θα τους μάτωνα τις μύτες χωρίς τύψεις. Ειλικρινά εντελώς στα αρχίδια μου. Μετά θα πήγαινα σπίτι μου και χάιδευα στην είσοδο τις γάτες μου, θα χάιδευα το κεφαλάκι του σκύλου μου (θεός χωρέστον πλέον μας άφησε) και θα είχα ένα πολύ ήσυχο ύπνο. Αυτό με κάνει μη φιλόζωο  ; Μήπως με κάνει και φασίστα ; Δεν ξέρω. Τα έχω ακούσει όλα. Δεν με εκπλήσσει τίποτα.
 
 
Πάμε πάλι σε σοβαρά θέματα, πρώτα όμως θα σας βάλω ένα ωραίο τραγουδάκι και είμαι 100% σίγουρος πως θα με κράξετε. Εγώ απλά θα πω : Όταν το άκουσα μου άρεσε ο ρυθμός του ο παιχνιδιάρικος του στίχος και η ωραία αίσθηση καλής διάθεσης που σου περνάει. Όλα τα άλλα είναι μαλακίες :
    Ναι ναι ξέρω το λέει ο Παντελίδης ο κατάπτυστος...Ουστ


Ω ρε παλικάρια τι συμβαίνει με αυτήν την Miley Cyrus; Γιατί το κορίτσι έχει ξεφύγει τόσο ; Πάτησε στο google photos το όνομα της και μετά προσπαθούσα να κρύψω την οθόνη από την κάμερα της δουλειάς. Πίστεψα στην αρχή πως πάτησα Milf squirt ή κάτι τέτοιο με τα αποτελέσματα που έβγαλε. Βασικά δεν ξέρω ποια φωτογραφία να σας βάλω έτσι για την γεύση. Α μάλιστα. Βρήκα κάποιες τζαμάτες :

 Έχει και άλλες περισσότερο σοκαριστικές αλλά δεν τις έβαλα γιατί είμαι σοβαρό μπλόγκ. Μπορώ να στις περιγράψω όμως με απόλυτη σαφήνεια. Σε πολλές από αυτές χαϊδεύει το μουνί της σε κάποιες άλλες χαϊδεύει το κωλί της και σε κάποιες άλλες χαϊδεύει τα βυζιά της. Ααα και να μην ξεχάσω. Σε όλες βγάζει πρόστυχα την γλώσσα έξω. Θέλει να κάνει καριέρα στο πορνό μήπως. Συγχαρητήρια και μπράβο της. Συμφωνώ και επαυξάνω. Αλλά αν γνωρίζω καλά και διορθώστε με, αυτή δεν ξεκίνησε κάπως με διαφορετικό στυλ σε μια σειρά για κοριτσάκια μικρά. Πίνα Κολάντα ή κάπως έτσι το λέγανε. Πως αυτή η αλλαγή  ; Μήπως φταίει το σύστημα που την προωθεί προς τα εκεί ή απλά είναι καργιόλα και γουστάρει αραπόπουτσες. Συγγνώμη αυτό ακούστηκε πολύ αντιφεμινιστικό και θα το σβήσω. Μισό....Μμμ...Δεν σβήνει...Κάτι έπαθε ο μπλόγκερ μου. Ο Θωμάς ο Βάρβαρος πιστεύω είναι ο κατάλληλος άνθρωπός να μου λύσει τις απορίες σχετικά με την παρεκκλίνουσα συμπεριφορά της κοπέλας.
Και εντελώς τυχαία ανακάλυψα αυτό.  Δείτε το. Δεν ξέρω βαθμολογία στο IMDB αλλά πρέπει να αξίζει.

To Candy Crash Saga ωραίο είναι δεν λέω, αλλά ορισμένες φορές γαμιέται ασύστολα. Δεν μπορώ να καταλάβω πάντως πως γίνεται εθιστικό αυτό το παιχνίδι. Είμαι στην φάση να το διαγράψω πλέον γιατί οι τύποι στις πίστες ζητάνε τα απίστευτα να κάνεις. Και οι σοκολάτες ; ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΌ ΤΟΥΣ ! Και είμαι σχετικά στην αρχή ακόμα (65 επίπεδο νομίζω). Δεν θέλω καν να σκεφτώ τι γίνεται στο 100 level. Και επειδή γενικά στα παιχνίδια δεν είμαι καλός (μόνο στα ερωτικά αριστεύω) και θα σπάσουν τα νεύρα μου σε λίγες μέρες θα φάει σουτ. Παίζω ένα επίπεδο έχω πάρει όλες τις βοήθειες και το ξεκωλιάζω από την αρχή. Μπαμ μπουμ τα καραμελάκια τσαφ τσουφ τα ενωμένα καραμελάκια σβιν σβουν τα γλυφυτζουράκια. Τις πουτάνας το κάγκελο. Σε κάποια φάση κάθομαι και το κοιτάω και γράφει μόνο του. 1 αστέρι 2 αστέρια 3 αστέρια και συνεχίζει να γράφει. Μου μένουν και 10 κινήσεις και συνεχίζω να δίνω άντερα στο χέρι. Πω πω τι γαμιάς είμαι λέω. Του έκανα τον κώλο φινιστρίνι. Τι σκορ έπιασα ο πούστης !!! 486.785 !!! Έτσι έτσι !!! Σας γάμησα όλους παλιομουνόπανα τιποτένιοι άμπαλοι.
Μετά βλέπω τα high score και ο άλλος ο γαμημένος έχει κάνει 658.698 !!! Και είναι πρώτος και εγώ 8ος. Αααααααα γαμήσου γαμώ το μουνί που σε πέταγε. Τι στον πούτσο έκανε ο άλλος ; Με βύσμα το πήρε το επίπεδο ; Τσαντίζομαι το κλείνω και μπαίνω στο bum of the day.

 

21 σχόλια:

  1. Τη Miley τι μας την κότσαρες μάνα μου; Πριν λίγο φάγαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί τι έχει το κορίτσι ;

      Διαγραφή
    2. Ε,ξέρω 'γω; Να γλείφεις καθρέφτες και να κάνεις ηλιοθεραπεία σαν να 'χεις πάθει απανωτά εγκεφαλικά μόνο και μόνο για να τραβήξεις την προσοχή,δεν είναι και πολύ νορμάλ.

      ...

      Διαγραφή
    3. Έλα μωρέ το κορίτσι πέσατε να το φάτε όλες μαζί επειδή είναι λίγο καθυστερημένο.

      Διαγραφή
  2. Πρώτον, δεν κατάλαβα τι χρώμα θα γίνουν τ'αρχίδια μας. Μελιτζανιά είπες; Γιατί δεν είμαι σίγουρος. Δεύτερον, θλιβερέ νουμπά, κάτσε να φτάσεις επίπεδο 500 στο Candy Crush και τα ξαναλέμε.
    -...κι εσύ κάτσε να γαμήσεις γκόμενα που δεν είναι φουσκωτή και τα ξαναλέμε.
    Της μανούλας σου.
    Τρίτον και μακρύτερον, η παρεκκλίνουσα συμπεριφορά της Μάιλι εξηγείται επιστημονικά με τον εξής πολύ απλό τρόπο. Δεν τη δέρνανε μικρή όσο θα έπρεπε. Αν θες διεξοδικότερα, ξαναρώτα με αύριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαλάκα σε τσάντισα και γουστάρω τρελά τώρα.
      Μελιτζανά έγραψα ρε μικρέ και δαχτυλομένε αδερφογάμη.
      Αλήθεια πως είναι να γαμάς φωσκουμένη γκόμενα ;
      Οταν φτάσω στο 500 θα σου πω. Δεν έχω καιρό που το άρχισα.

      Διαγραφή
  3. Όχι άλλη Μάιλι. Γραφική έχει καταντήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάμε ένα ένα...
    Δεν είμαι από αυτές που δε θα πω το ωραίο σε μιά γυναίκα και ναι,καλή η Έλενα,αλλά έχω δει και καλύτερες.Τη Μπελούτσι ας πούμε και να φάει τη σκόνη της η Παπαβασιλείου.
    Για τη ΧΑ δε θα μιλήσω,αρκετά έχω πει ήδη και δεν αξίζει να ασχοληθώ άλλο,όπως λες κι εσύ.
    Στο θέμα με τα αδέσποτα τα παίρνω τελείως και πολλές φορές διαγράφω και άτομα και φταίει αυτό.Το χειρότερο όλων,είναι όταν μου ποστάρουν σκοτωμένα ζωάκια συνεχώς για να δείξουν την ευαισθησία τους και τη φιλοζωία τους ''και καλά''...ίσα ίσα το αντίθετο μου δείχνουν,γιατί το να ποστάρεις ένα σκοτωμένο ζώο δε σε κάνει ευαισθητοποιημένο στο θέμα και κυρίως με χαλάει σαν εικόνα και σαν θέαμα,ακριβώς επειδή λατρεύω τα ζώα.Αν είναι θέμα ευαισθησίας,όταν πεθαίνει κάποιο αγαπημένο μας πρόσωπο,να το φωτογραφίζουμε και να το ποστάρουμε για να δείχνουμε ότι αγαπάμε τους ανθρώπους...έλεος δηλαδή!!!
    Για τον Παντελίδη δεν έχω να πω κάτι,δεν ακούω καν και το ξέρεις,χαχαχα.
    Ποιά είναι η Miley Cyrus???Τί έχω χάσει?Πειράζει που μόλις τώρα την μαθαίνω? :p
    Aκόμα δεν έχεις δει τίποτα στο κάντυ κρας...κι εγώ στην αρχή ήθελα να το αποκλείσω από τις εφαρμογές,αλλά πείσμωσα και δεν το έκανα.Και αν σε ενοχλούν οι σοκολάτες,να σε ενημερώσω πως αργότερα θα έχει πολλά περισσότερα...κλειδώματα.βόμβες και άλλα πολλά.Καλή υπομονή.Είμαι στην 590 και εδώ και 2 εβδομάδες,περιμένω να ανοίξουν οι νέες πίστες,πφφφ...
    Φιλί μεγάλο όμορφε :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και η Μπελούτσι είναι σταθερή αξία χρόνια τώρα. Η Έλενα τώρα ξεκινάει.
      Οι εμετικοί φιλόζωοι ορισμένες φορές χρειάζονται τρολάρισμα. Εκεί να δεις γέλια.
      Το ότι δεν ξέρεις την Cyrus δεν μου κάνει καμία εντύπωση. Αν την έλεγαν Παπά Σαιροκωνσταντίνου θα την ήξερες όμως ε ;;;
      Φιλιά όμορφη Μελαχρινή

      Διαγραφή
    2. Eννοείς ότι ξέρω μόνο τις εγχώριες?Χαχαχαχα....Όχι ρε,απλά τη συγκεκριμένη δεν έχει τύχει να την πάρει το μάτι μου κάπου...ξέρω όμως πολλές και τρανές...η συγκεκριμένη μου ξέφυγε... :p
      Σμούτς :*

      Διαγραφή
    3. Αυτά δεν πρέπει να σου ξεφεύγουν. Προσφέρουν υλικό...

      Διαγραφή
    4. Eγώ γεννήθηκα με υλικό για δύο ζωές,για αυτό τα παραβλέπω κατάλαβες?χαχαχαχα

      Διαγραφή
  5. Το πρόβλημα για μένα δεν είναι τα ζώα (αδέσπατα γατιά, αδέσποτα σκυλιά, Μάλι Σάρους, Σκατηδιάρης, κ.α.π.) αλλά οι καθυστερημένοι που μας τα πρήζουν με αγγελίες και τα εκθειάζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εννοείς αυτούς που λένε η μικρή Χιονάτη γέννησε 15 όμορφα μπασταρδάκια κουταβάκια και ψάχνουν σπίτι ; Πάρε και εσύ ένα !

      Διαγραφή
  6. Μέχρι να δω κάποια να χαϊδεύει φιδάκια, κατσαρίδες και ποντίκια αντί να τα σκοτώνει τότε θα πειστώ ότι είναι φιλόζωη...

    Ποπ τραγουδίστρια με τάσεις πορνοσταρισμού; Ε ποτέ! Όχι, μην το λες αυτό, δεν το έχουμε ξαναδεί ποτές!

    Για την πλαδαρή μάζα λίπους που θέλει να λέγεται τραγουδιστής δε σχολιάζω γιατί θα με κυνηγάνε τα πλακάκια του μπάνιου μου...

    Υ.Γ.: Αίμα, τιμή, πάω για πιπί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι. Αν θέλουν να λέγονται φιλόζωες αυτό πρέπει να κάνουν. Αλλιώς ας λέγονται φιλόσκυλες φιλόγατες φιλόπουτσες κτλ.
      Ρε συ αυτή το έχει παρακάνει μου φαίνεται.
      Ζήτω ο Παντελίδης. Και όμως γίνεται.
      Αίμα τιμή πέτρα ψαλίδι χαρτί !

      Διαγραφή
  7. Ο Σαιρους σα 15χρονη ηταν καλο μουνάκι,τωρα ειναι η πρεζου της εθνικης που κανει πίπες για τη δόση της!!τελος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό μουνάκι είναι και τώρα, απλά είναι λίγο κατεστραμένη

      Διαγραφή
  8. Ποιος είπε ότι δεν είσαι σοβαρό blog; Και δεν μου λεςμ γουστάρεις Miley; Θα έκανες κάτι μαζί της;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις