Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Καλοκαιρινοί μπελάδες



Ε ναι λοιπόν το καλοκαιράκι έχει μπει για τα καλά και όλος ο κοσμάκης ξεχύνεται στις παραλίες στα μπαρ σε εκδρομές κτλ.
Είναι μια από τις πιο όμορφες εποχές και προσπαθούμε όλοι να ξεφαντώσουμε όσο το δυνατόν μας το επιτρέπουν οι καταστάσεις.
Δυστυχώς όμως υπάρχουν και οι καταστάσεις που μας ξενερώνουν μας βγάζουν από τα ρούχα μας και η ζέστη του καλοκαιριού γίνετε κόλαση. Μπορεί να γίνομαι γραφικός και γκρινιάρης και όπως θέλετε πείτε με αλλά δεν τις αντέχω αυτές τις ανυπόφορες καταστάσεις. Και ποιες είναι αυτές; Σίγουρα όλοι τις γνωρίζετε και συμμετέχετε αρκετοί από εσάς ώστε να κάνετε το καλοκαίρι τους καθενός αξέχαστο.

Τι θα γίνει ρε παιδιά με τις ρακέτες στην παραλία; Δεν γίνετε αυτό το χάλι να έχει καταντήσει μόδα. Όλοι μα όλοι να παίξουν ρακέτες δεν γίνετε ρε πούστη μου. Τακα τουκα τακα τουκα κάτω από την μούρη μου. Και καλά να ξέρεις να παίζεις οκ. Να πας να ξεκινήσεις και μαθήματα τένις να γίνει Σάμπρας. Αν είσαι άσχετος που πας μέσα στην κοσμοπλημμύρα να μάθεις; Και μπροστά εκεί που σκάει το κύματά κι απλωμένοι όλοι σαν σε αναφορά λόχου σταματημό δεν έχουν. Και πας εσύ ο κακομοίρης ο άσχετος που τα μόνα μπαλάκια στην ζωή σου που έχεις πιάσει είναι αυτά του μόριου σου να περάσεις να ρίξεις μια βουτιά να δροσιστείς και 9 στους 10 κάφρους δεν σταματάνε μην χάσουν το σερί. Όπα ρε μεγάλε; Στατιστική κάνεις; Άσε με να περάσω και ξεκωλιάσου μετά όσο θέλεις. Αφού στο κάτω κάτω της γραφής δεν ρώτησες για να παίξεις μπροστά ακριβώς από την ξαπλώστρα μου άσε με τουλάχιστον να απολαύσω το μπάνιο αφού ηρεμία και γαλήνη δεν πρόκειται να βρω αραχτός. Θα μου πεις δικαίωμα μου ρε παλιόγερε κομπλεξικέ να παίξω γιατί η παραλία είναι για όλους και θα σου πω οκ αλλά μην ξεχνάς πως όσο σου ανήκει εσένα η παραλία άλλο τόσο ανήκει και σε εμένα. Δηλαδή πως θα σου φαινόταν αν έπαιρνα μια ομάδα με μπιχλιμίτζουρες φίλους μου και στήναμε ένα γήπεδο από την μια πλευρά της ακτής ως την άλλη και παίζαμε αγώνα Ξυλοκόποι εναντίον Κριτσέπια. Η άμμος που θα έπινες μέσα από τον καφέ σου θα ήταν εκατοντάδες γραμμάρια. Σαν το κατακάθι του ελλήνικου-τουρκικου καφέ. Άσε που δεν θα μπορούσες να σταυρώσεις ρακετιά. Και τα καταλάθος τάκλιν που θα έτρωγες πως θα σου φαινόντουσαν; Η ελευθερία του καθενός σταματάει εκεί που ξεκινάει η ελευθερία του άλλου. Τέλος.

Ξεσφίξου μεγάλε σε είδαμε. Είσαι κορμί θανατηφόρο και τα γκομενάκια φτάνουνε σε οργασμό όταν περπατάς στην αμμουδιά. Συγχαρητήρια για τον άπλετο χρόνο που διαθέτεις για να καλλωπίζεις την κορμάρα σου και τον άλλο τόσο άπλετο χρόνο που διαθέτεις για να την επιδεικνύεις Εγώ η μισοριξιά μοιάζω μπροστά σου με αθερίνα δίπλα σε καρχαρία να σαι σίγουρος. Αλλά γιατί προσπαθείς να το κάνεις το αυτονόητο κατανοητό ακόμα και στην γριούλα των 85 καλοκαιριών χωρίς τους χειμώνες. Ποιος είναι ο κομπλεξικός τώρα; Μήπως σου λείπει κάτι άλλο; Πάλι κακός γίνομαι....
Και εσύ ρε κορίτσι μου εντάξει είσαι μουνάρα. Μπράβο στον ζαχαροπλάστη τον μπαμπά σου και στην πρώην μοντέλα την μαμά σου. Που πας με την γόβα στην παραλία; Και ποια νομίζεις ότι είσαι που θα κλείσεις την ομπρέλα την δικιά μου για να σε πιάνει ο ήλιος. Θες να μαυρίσεις; Πες στον μπαμπά σου με λεπτομέρειες τι έκανες στην 5ήμερη του λυκείου και θα σε μαυρίσει αυτός. Και όχι να σαι σίγουρη δεν κοιτάω τα μπούτια τα βυζιά και τον κώλο σου όταν είσαι ρέκλα στην ξαπλώστρα...Αγναντεύω το βουνό από πίσω σου !!!

Μεγάλε το έχεις πάρει χαμπάρι ότι είναι καλοκαίρι. Και το καλοκαίρι κάνει ζέστη, Και όταν κάνει ζέστη το σώμα μας ιδρώνει εύκολα. Και όταν το σώμα μας ιδρώνει συνεχώς και εύκολα χρειάζεται πλύσιμο. Δεν μπορεί να έχεις το αμάξι στην πένα να γυαλίζει και η μασχάλη να βρωμάει ξυδίλας. Και όταν συνωστιζόμαστε σε έναν χώρο 500 νοματαίοι σε κλαμπ με απίστευτους "DJs τεμπέληδες" όσο να ναι ερχόμαστε πιο κοντά στην ευωδία που αναβλύζει από το κορμί σου. Ρεξόνα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!! Βγαίνει και σε αφρόλουτρο. Αμέ.

Οι αγενείς σερβιτόροι-σερβιτόρες στις παραλίες. Δύσκολή πολύ η δουλειά σου ρε καμάρι μου δεν λέω αλλά αν δεν μπορείς να την κάνεις με επιτυχία και με τον δέοντα σεβασμό στον μαλάλα που σου αφήνει τα φράγκα του άστο. Και μην λες γεια σας καλησπέρα μόνο σε αυτούς που σου αφήνουν μόνο τιπς. Και σκάσε και κανά χαμόγελο που και που. Τσάμπα είναι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις