Κυριακή 18 Ιουλίου 2010

Και την Κυριακή τεμπελιάζουμε...


Έλα πες την αλήθεια; Και εσένα σου αρέσει το καινούργιο τραγούδι του Χατζηγιάννη. Τι δεν το βρίσκεις από τους Αφρικανούς να το αγοράσεις; Μην μπαίνεις σε ρίσκο. Κυκλοφορεί νόμιμα σήμερα από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ Εκτός από το Καλοκαίρι έχει ένα καινούργιο με τίτλο "Έλα κοντά" και το "Θέλω να αφεθώ" σε καινούργιο remix. Επίσης η εφημερίδα "Έθνος" περιέχει συνέντευξη το υπερταλαντούχου καλλιτέχνη.

Δεν έχουν και άδικο εκεί στην "Πράσινη" για τον Σπανούλη.
Οι γαύροι έχουν κάνει ευαγγέλιο τις οπαδικές εφημερίδες τους. Εμείς οι βάζελοι τις αγνοούμε επιδεικτικά. Να είναι προς τιμή μας αυτό ή όχι;

Τα χα γράψει και εγώ. Αλλά εμένα ποιος με διαβάζει. Αν πιάσω την δεκάδα μέχρι τέλος του χρόνου καλά θα είναι. Εδώ ο κ. Μοίρης από το MEN 24 με αντιγράφει. Θα το θελα πολύ.

Σίγουρα το γνωρίζετε. IMDb The Internet Movie Database. Είμαι σίγουρος όμως πως δεν το έχετε ψάξει και τόσο καλά. Το εύρος των πληροφοριών για κάθε ταινία είναι τεράστιο. Από το καστ της ταινίας μέχρι και αναλυτικά το κάθε κομμάτι του soundtrack μπορείς να βρεις. Επίσης και όλες οι αμερικάνικες σειρές που σας αρέσουν. Ασχοληθείτε λίγο και θα εκπλαγείτε

To site της αποτυχίας. Άνθρωποι είμαστε σφάλματα κάνουμε όλοι σε τούτη την ζωή. Η απόδειξή με διάφορους τρόπους εδώ. Για σήμερα επιλέγω αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις