Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Next Top Model

Οι peris-taseis μπαίνουν στα άδυτα του ΔΝΤ (Δεύτερο Next Top Model) και προωθούν μισογυνικές απόψεις. Αν δεν προσβάλει τις γυναίκες αυτό το show τότε ούτε και τα λεγόμενα μου το κάνουν. Πάντα με χιούμορ και αγανάκτηση.

ΤΖΙΑΝΝΑΝ :
Γεννήθηκε στην Κίνα και φυσικά όπως έχει αποδειχτεί με πολλούς τρόπους το παίζει Κινέζα. Δεν ασχολείται με καργιολίκια και ξεκατινιάσματα αλλά προσπαθεί απλά να μην δίνει στόχο. Όταν δεν έχει τι να πει κλαίει και όταν προσπαθεί να πει κάτι δεν καταλαβαίνεις τι λέει γιατί μιλάει κινέζικα. Δηλώνει πως είναι έτοιμη να βρεθεί στην κορυφή και προσπαθεί περισσότερο από τις υπόλοιπες. Δεν την βλέπω για πρωτιά αλλά αν είναι πονηρή, που είναι, μέσα στην πεντάδα λόγω της μοναδικότητας της. Στο κρεβάτι θα είναι "γκέισα" με λάδια, μασάζ, ρεφλεξολογία, βεντούζες, πάτημα με πατούσες στην πλάτη, βελονισμό, λοβοτομή και όταν θα έχει τελειώσει με αυτά θα σε έχει πάρει ο ύπνος. Την φαντάζομαι σε εξώφυλλο περιοδικού μαγειρικής Ανατολής με κατσαρίδες Κίνας πασπαλισμένες με σάλτσα γυμνοσάλιαγκα.


Τζώρτζια:
Η Κύπρια αυτή θα ήταν τυχερή αν ήταν σε μουσικό ριάλιτι. Αλλά στο ΔΝΤ δυστυχώς δεν φαίνεται να αντέχει πολύ ακόμα. Είναι αλόγα και αυτό την κρατάει στο παιχνίδι. Δεν πολύ παίρνει μέρος στους διαξιφισμούς του σπιτιού και μιλάει Ισπανικά. Τι άλλο; Τι άλλο; Τι άλλο; Γενικός ούτε κρύο ούτε ζέστη οπότε η επόμενη αποχώρηση πιστεύω θα είναι η δικιά της. Στο κρεβάτι τα κάνει όλα λόγω καταγωγής αλλά την βαριέσαι εύκολα. Αν και θα ήταν ιδανική για σπίτι οικογένεια παιδιά σκυλιά και Πακιστανούς να κουρεύουν το γκαζόν. Την φαντάζομαι σε εξώφυλλο με μπασκεμπολίστριες που έγιναν μοντέλα.

Ειρήνη:
Το απόλυτο βρομοθήλυκο του ΔΝΤ. Αυτή η κοπέλα δεν πρέπει να πάρει πόδι ποτέ ακόμα και αν σκοτώσει κάποια συνδιαγωνιζόμενη της. Όλα φταίνε εκτός από αυτήν. Τα μαλλιά της, (τα οποία είναι κατακαμένα από το πολύ ντεκαπάζ) η παραγωγή, οι κριτές, οι μακιγιέζ, οι φωτογράφοι, ο Τρύφων Σαμαράς, η Μέρκελ, ο Αυτιάς, τα στρουμφάκια. Θεωρεί πως είναι μουνάρα (ντάξη είναι καλό ) και πως κανείς δεν μπορεί να αναγνωρίσει το σπουδαίο της ταλέντο στο μοντελινγκ γιατί είναι όλοι άσχετοι. Τσακώνετε συχνά πυκνά με τις καρακαιδόνες του σπιτιού και έχει κάνει κόμμα με το κοντοπόυτανο την Στεφανία. Επίσης μισεί την γιατρίνα επειδή είναι μορφωμένη και της το εκφράζει συχνά. Ξέρει πραγματικά ότι είναι "δεύτερη" και "λαϊκιά" αλλά δεν καταφέρνει να το αποβάλει από πάνω της. Θα είναι σίγουρα στην πεντάδα γιατί απλά κάνει νούμερα όταν τσακώνετε. Στο κρεβάτι θα είναι φωτιάααααααα αλλά όχι μόνο με εσένα. Την φαντάζομαι με σειρά προτεραιότητας σε εξώφυλλο στο Playboy μετά στο Penthouse να δείχνει και μουνί και στο τέλος να τα δείχνει όλα στο Σειρινάκη.


Έλενα :
Νομίζω πως είναι το φαβορί για την πρωτιά
. Το έχει το μοντελοκαταστατικό και χρειάζεται απλά λίγη προσπάθεια να τελειοποιηθεί. Δεν ξέρω αλλά μια δυο φορές τα έχει βάλει με την Κινέζα (προφανώς έχει καταλάβει την πονηριά της ) και είναι πάντα φειδωλή στις δηλώσεις της. Θα ξεμαλλιάσει όποια βρεθεί στον δρόμο της και θα κατασπαράξει τις κλώσσες που θα την αμφισβητήσουν. Ευτυχώς ακούει τους κριτές καθώς γνωρίζει πως η κατάκτηση της κορυφής περνάει από αυτούς. Στο κρεβάτι λογικά πρέπει να είναι νορμάλ χωρίς ιδιαίτερες ανωμαλίες. Την φαντάζομαι σε εξώφυλλο παρέα με Θέμο Αναστασιάδη και Βαγγέλη Περρή.





Ευαγγελία:
Το δεύτερο κατά σειρά φαβορί αν και έχει μεγάλο θέμα με μύτη και επιδερμίδα. Αν η γνώμη μου είναι σεβαστή στους άξιους υπομονής αναγνώστες μου την θεωρώ την πιο νορμάλ - λογική - καθημερινή κοπέλα του ΔΝΤ. ( Όχι ρε δεν είναι ξαδέρφη μου).
Οι δηλώσεις της είναι φυσιολογικές στα πλαίσια του παιχνιδιού και η κακία εξίσου μετρημένη. Μεγάλο " + " τα μάτια της. Στο κρεβάτι θα είσαι όλη μέρα μαζί της κάνοντας σεξ, τρώγοντας σουβλάκια, βλέποντας ταινίες αγάπης, ακόμα και να παίζεται playstation ή xbox. Την φαντάζομαι σε εξώφυλλο Madame Figaro με ντεκαβλέ τουαλέτες.


Ιωάννα :
Είναι το πιο αδικημένο κουνελάκι του ΔΝΤ. Θα μπορούσε να το έπαιρνε το κύπελλο στο χαλαρό αν δεν είχε αυτό το ηλίθιο βλέμμα που σκοτώνει και τον Jim Carrey. Μοιάζει στην "τσαλακωθήτε" Βίκη Καγιά και αυτό δεν μπορεί με καμία Παναγία να το εκμεταλλευτεί. Πραγματικά αν είχε ιδέα που πήγε και τι κάνει οι υπόλοιπες θα τις έγλυφαν τα τακούνια στις δεκαπεντάποντες γόβες. Αλλα μάλλον είναι στην κοσμάρα της παρέα με τρελές αγελάδες. Αν την πηδήξει ο Χριστόπουλος θα μπει στην τριάδα. Αν συνεχίσει και κοιτάει σαν ζώο θα πάρει τον μπούλο την μεθεπόμενη εβδομάδα. Στο κρεβάτι θα τρομάζεις όταν φτάνει γιατί θα σε κοιτάει σαν να της έμπηξες μαχαίρι στα ζωτικά όργανα, αλλά όταν καταλάβεις τι συνέβη θα νιώσεις θεός. Την φαντάζομαι σε εξώφυλλο με SCI-FI περιεχόμενο ντυμένη teletubbies.


Νάνσυ :
Τώρα τι δουλειά έχει μια σχεδόν πτυχιούχος ιατρικής σε ριάλιτι μοντέλων δεν γνωρίζω. Όνειρα είναι αυτά θα μου πείτε. Πάντως η Νάνση μπορεί να είναι υπεροπτική, σνομπ, ξενέρωτη κακιά με όλη την σημασία της λέξεως αλλά είναι η αδυναμία μου. Το καβλάκι αυτό δεν παίζεται. Την μισείς και ταυτόχρονα θέλεις να την λιώσεις στο γαμήσι. Μετά να σου πει πως είσαι κακός στο κρεβάτι και έχασε χρόνο μαζί σου και.......συγγνώμη ξέφυγα από το θέμα. Στο ΔΝΤ λοιπόν η Νάνσυ το ένα της ξινίζει το άλλο της βρωμάει και ντρέπεται να κάνει πασαρέλα με εσώρουχα. Που πας ρε Καραμήτρο ; Το ύφος της όταν απευθύνετε στις "δεύτερες αμόρφωτες" ανταγωνίστριες θέλει σχολή για να το διδαχθείς και αυτή το έχει έμφυτο. Είναι πανέμορφη και πατάει μόνο σε αυτό και οι υπόλοιπες έχουν σκάσει από το κακό τους. Αλλά για μοντελισμό σχέση όσο εγώ με την ανακύκλωση της μπαταρίας. Θέλω να ελπίζω πως θα είναι η μεγάλη έκπληξη του ΔΝΤ και θα βγει στην πρώτη τριάδα. Στο κρεβάτι αν δεν τον έχεις πλύνει πριν 5 λεπτά, να τον έχεις ξυρίσει και αρωματίσει με λαδάκι Johnson Baby Oil
δεν σου κάθετε με τίποτα. Την φαντάζομαι σε εξώφυλλο με πολύ πολύ πολύ πολύ μα πάρα πολύ τουπέ....

Σιντορέλα :
Το κοριτσάκι αυτό τι θέλει με τις υπόλοιπες φτασμένες γυναίκες δηλητήριο. Θα έπρεπε να πήγαινε σχολείο ακόμα και να γράφει σε λευκώματα για την περίοδο και τα συμπτώματα της. Είναι όμορφη γλυκιά και ευαίσθητη. Έχει ελπίδες αλλά δεν νομίζω να την αφήσουν οι υπόλοιπες. Το κοριτσάκι τρομάζει με αυτά που βλέπει και ακούει εκεί μέσα αλλά τι να κάνει ; Το παλεύει και είναι καλή αλλά θα έπρεπε να πήγαινε στο επόμενο ή στο μεθεπόμενο ΔΝΤ. Αν αποχωρήσουν νωρίς η Ειρήνη και το κοντοπούτανο θα βγει δεύτερη. Αλλιώς θα βγάλει αίμα από τα μάτια. Στο κρεβάτι ; Ποιο κρεβάτι και ποιο σεξ ; Τι είναι αυτά ; Την φαντάζομαι σε εξώφυλλο με τους Mazoo in the Zoo.







Τζέσικα :
Ωχ ποια είναι αυτή ; Είναι στο ΔΝΤ ; Δεν την έχω ξαναδεί. Άντε ρε μαλάκα σοβαρά μιλάς;
Ωραίο φαίνεται αλλά δεν έχω άποψη......















Στεφανία :
Όπως καταλάβατε άφησα για το τέλος το κοντοπούτανο. Όσες πιθανότητες έχει αυτή να βγει το επόμενο μοντέλο της Maybelline και εγώ ελπίζω να ρίξω τάπα σε μονάκι στον Μαικ Μπατίστ. Και όχι δεν είσαι 1.70. Θα ήθελες (όπως και εγώ) αλλά δυστυχώς δεν είσαι. Οπότε βολέψου με το 1.65 και πάρε δρόμο από το ΔΝΤ γιατί δεν αντέχεις άλλο. Όταν επίσης υψώνεις φωνή δεν υψώνεις και ανάστημα ταυτόχρονα. Και όταν περπατάς στις μύτες επίσης δεν ψηλώνεις αλλά γίνεσαι γελοία. Τα έχω δοκιμάσει όλα σου λέω. Δέξου το πως είσαι και δούλεψε με αυτό. Δε την βλέπω ούτε καν για πεντάδα και δεν ξέρω καν πως δεν την έχουν στείλει ακόμα. Στο κρεβάτι θα είναι πάντως ευκίνητη ευλύγιστη και τετραπέρατη. Αν είσαι κοντός και εσύ βρήκες το τέλειο. Την φαντάζομαι σε εξώφυλλο Men's Health και από κάτω να γράφει "Το μέγεθος δεν παίζει ρόλο"

1 σχόλιο:

Δημοφιλείς αναρτήσεις