Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Χιονίζει Βαβάτση ! Το ακούς Victoria ;

Επιτέλους χιονίζει. Όχι στην Ελλάδα φυσικά. Εδώ είναι ακόμα καλοκαίρι. Μυκονοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοςςςςς. Ουστ !

Αν είσαι φαν της σειράς Dexter αυτό θα σου αρέσει σίγουρα. Αριστουργηματικά Early Cuts Web episodes. Η πηγή είναι εδώ αλλά δεν παίζουν στο Ελλαδιστάν.

Τελικά τα ριάλιτι εκτός από δημοσιότητα, αναγνώριση, έπαθλα, συμβόλαια προσφέρουν και "θάνατο". Μακριά από εμάς τέτοιες καταστάσεις. Προτιμάμε ατάλαντους τραγουδιστές, πρώην στρίπερ και σεφ της κακιάς ώρας παρά παιδιά να ρισκάρουν την ζωή τους για ένα έπαθλο της πούτσας.

Το πάνε από εδώ το φέρνουν από εκεί, τελικά τι θα αποφασίζουν δεν μας έχουν διευκρινίσει ακόμα. Πάντως το λάδωμα καλά κρατεί. Θέλεις να καπνίζουν στο μαγαζί σου μεγάλε ; Πλερώνεις...

Τα καημένα τα παπάκια τι τραβάνε όταν φυσάει.

Ναι άλλαξε και πάλι το Facebook. Ήμαρτον πια με τις αλλαγές Μας τα πρήξατε.

Η Βούλα Βαβάτση είναι ηθοποιός με ταλέντο στο πάτωμα και στον τοίχο. Εύγε κοπέλα μου.
Ναι η εταιρία Victoria Secret είναι μια πολύ σπουδαία εταιρία με πολύ ταλέντο και φοβερά ανταγωνιστικά πακέτα και κάνει καλή δουλεία στο ευρύ κοινό της παραγωγής και βοηθάει τον κόσμο για βοήθεια.....τι λέω ;;;;;;;;; Αλήθεια τι πουλάει αγγελάκια η βρακιά; Σκίστηκαν.
Μπασκίνες γουρούνες δολοφόνοι ; Δεν νομίζω !!!! Σας χρωστάμε την ζωή μας. Προστατέψτε μας.
Και φυσικά το 2ο μέρος από τα μωρά των talent shows. Λείπουν ορισμένα καλά αλλά δεν πειράζει. Το άργησε λίγο ο Παναγιώτης Γεωργίου αλλά τον συγχωρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις