Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Seethroughs sideboobs και Πάγκαλος

Συμφωνώ σε όλα. Καλά τα λέει ο Ασημακόπουλος στο Sport24. Σαν Παναθηναϊκός εκτός από προδομένος νιώθω και ντροπιασμένος που μας δείχνει και οίκτο ο Μαρινάκης. Ευτυχώς που το μπάσκετ τόσα μα τόσα χρόνια μας προσφέρει μόνο χαρές. Και αυτό που με πειράζει περισσότερο είναι πως ορισμένοι οπαδοί της ομάδας μου έχουν να πουν και άσχημο λόγο για τους Γιαννακόπουλους. Ντροπή τους.

Τέτοιες φάσεις όντως σπανίζουν. Οκτώ επιθετικά ριμπάουντ σε 50 δευτερόλεπτα. Ο προπονητής του Dallas θα τράβαγε τα μαλλιά του. Μπράβο στους Miami για την επιμονή τους.

Δεν το είδα αυτό αλλά νομίζω πως είναι αλήθεια. Όντως ο ίδιος ο Πάγκαλος έστειλε επιστολή και το εσώρουχο του στο Ράδιο Αρβύλα. Ευτυχώς διαθέτει χιούμορ, αν και δύσκολα θα του δώσουμε συχωροχάρτι για όσα έχει πει.

Κάντε εγγραφή εδώ. Θα σας φανεί χρήσιμο κάποια στιγμή όταν μπλέξετε με download ξένων σειρών. Τα παιδιά του Subs.gr δημιούργησαν αυτό το blog. Άπαιχτο και πολύ ενημερωμένο.

Καλά τα βιβλία για τα παιδάκια αλλά όχι τα Χριστούγεννα. Αλλιώς θα αντιμετωπίσετε παρόμοιες καταστάσεις.


Όχι δεν κάνουν για γονείς. Δεν ξέρω τι σκέφτονταν όταν έβγαζαν τις φωτογραφίες.
Εναλλακτικά προϊόντα αν δεν έχεις κωλόχαρτο.
Πούστηδες, γκόμενες και παλικάρια γίναμε μαλλιά κουβάρια.

Μάθε τέχνη και άσ'την και άμα πεινάσεις πιάσ'την....Περί τέχνης πρόκειται αλλά τα εγχειρίδια δεν βοηθάνε αν δεν κάνεις πρακτική. Πάντως οι συμβουλές είναι σωστές.
Όταν μια γυναίκα πίνει.
Seethroughs sideboobs νέες λέξεις που μπήκαν από σήμερα στο λεξικό μου. Και με παραδείγματα.

Ο κώλος της Lady Gaga δεν είναι θεσπέσιος. Είναι κάπως, δεν ξέρω πως να τον περιγράψω αλλά είναι κάπως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις