Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Γιορτινό hate list

Τέτοιες χρονιάρες μέρες, όπως λέει και η μαμά μου, είναι κρίμα να βγάζουμε χολή και αποθέματα μίσους προς τους απανταχού παρών αδερφούς. Τι κρίμα να μην με πιάνει εμένα αυτό. Τι κρίμα αυτές τις ημέρες όταν πέφτω πάνω σε συμπεριφορές τέτοιου τύπου να θέλω να κάνω και 3ο hate list. Και αφού μπορώ θα το κάνω.


Σε ψητοπωλεια-σουβλαντζιδικα κτλ. Γαμημένε σουβλατζή. Όταν έφτιαχνες τον κατάλογο με τις τιμές έπρεπε να σκεφτείς πιο ανθρώπινα και όχι με βάση το κλέψιμο και την πουστιά. Λες πως η μερίδα σουβλάκι στοιχίζει (για να δούμε 4 σουβλάκια*1,30= 5,20 +2,20 για πατάτες, ντομάτα, κρεμμύδι, πιτάκι = 7,40) Πες 7,50 για σακούλα και χάρτινο ταπεράκι. Οκ φυσιολογική τιμή με την αύξηση του φόρου. Όταν όμως παραγγέλνουν κάποιοι ανώμαλοι με το φαΐ όπως εγώ και σου λένε θέλω την μερίδα μόνο με κρέας και πατάτες γιατί δεν κάνεις κάτι καλύτερο στην τιμή και τα χρεώνεις σαν φουλ μερίδα ; Γιατί ρε πούστη ; Αν σου ζητήσω μια μερίδα με έξτρα πατάτες και έξτρα ντομάτα θα ανεβάσεις την τιμή όμως ε ; Πόσο δίκαιο. Τι επαγγελματισμός είναι αυτός ! Το 99,9 % των σουβλακοψητοπωλεων δυστυχώς το κάνουν. Μόνο εμένα φαντάζει πουστιά ;

ΑΤΜ Τραπέζης. Έχω παρατηρήσει πως προτού κάνεις την ανάληψη από το μηχάνημα της τράπεζας σου πετάει το εξής περιβαντολλογικό μήνυμα : Θέλετε να πάρετε απόδειξη για την συναλλαγή σας ; Ναι ή όχι. Βοηθήστε και εσείς στην εξοικονόμηση χαρτιού για την προστασία των δασών μπλα μπλα μπλα μπλα....
Πλάκα μας κάνετε γαμώ την ιστορία του έθνους μου; Να εξοικονομήσω εγώ χαρτί για να σώσω το περιβάλλον ; Έχετε ανοίξει τα στραβά σας ποτέ μέσα στον χώρο που εργάζεστε να δείτε τι χαρτούρα άχρηστη είναι πάνω στα κωλογραφεία που κάθεστε ; Έχετε παρατηρήσει ποτέ πόσα αντίτυπα βάζετε τον κάθε μαλάκα που παίρνει δάνειο να υπογράψει μετά την έγκριση ; Μάλλον όχι. Οπότε εγώ με το χαρτάκι που θα πάρω από το ΑΤΜ που δεν φτάνει να πασαλείψω τις μύξες που βγάζω όταν οδηγώ, θα αποβεί μοιραίο για το περιβάλλον. Σας γράφω στα αρχίδια μου παίρνω το χαρτάκι μου μετά από ανάληψη ξαναβάζω την κάρτα και πατάω υπόλοιπο και μου βγάζει άλλο ένα χαρτάκι. Ουπς δεν περιμένει άλλος στην ουρά. Ξαναβάζω την κάρτα και πατάω κατάθεση. Αφού δώσω το ποσό μου βγάζει και φάκελο. ΓΑΜΑΤΟ !!!. Μπα το μετάνιωσα τώρα δεν καταθέτω, θα τα φάω με γριές πουτάνες. Λες όμως κατά λάθος να μπερδεύτηκε το σύστημα και τα λεφτά που δεν κατέθεσα να τα πρόσθεσε στον λογαριασμό μου; Λες ; Για να δω....Ερώτηση υπολοίπου ξανά. Και άλλο χαρτάκι. Μπα τελικά δεν είναι τόσο για τον πούτσο το μηχάνημα. Θα περάσω σε καμιά ωρίτσα να βγάλω άλλο ένα εικοσάευρο γιατί με ένα δεν πας πουθενά.

ΔΕΗ και ΕΡΤ,ΝΕΤ, ΕΡΑ. Πληρώνω ΕΡΤ δεν βλέπω ΕΡΤ δεν ακούω ΕΡΑ. Απεργούν οι δημοσιογράφοι λέει. Μαγκιά τους λέω εγώ. Αλλά τέλος του μήνα θα έρθει ο αναλυτικός και οι υπηρεσίες που δεν πρόσφεραν αυτόν τον μήνα ή που πρόσφεραν κατά το ήμισυ θα είναι χρεωμένες κανονικά. Ούτε καν μια έκπτωση της τάξης του 1%.
Οι πουστιές της ΔΕΗς είναι ακόμα χειρότερες. Οι αυξομειώσεις της τάσης μπορούν να σου γαμήσουν οτιδήποτε ηλεκτρικό υπάρχει στο όμορφο σπιτικό σου ή ακόμη χειρότερα στην επιχείρηση σου. Πρόσφατα στον χώρο που εργάζομαι η καλή μας η ΔΕΗ με τις συχνές διάθεσης του ύψους και του βάθους έκαψε μια ταμειακή, έναν υπολογιστή και 2 οθόνες. Θα μου πείτε μαλάκα Πέρη στα αρχίδια μας είσαι δύο φορές μαλάκας που δεν έβαλες UPS. Σωστό.
Αλλά πάλι η ΔΕΗ μου κατέστρεψε κάποια πραγματάκια. Αν πάω εγώ και τις καταστρέψω κάποια πραγματάκια θα μου σκίσουν τον κώλο από άκρη σούφρας σε άκρη. Αν πάω απλώς να βρω το δίκιο μου μιλώντας με κάποιον αρμόδιο εκεί στα γραφεία που ξύνονται θα μου πουν με αγένεια σίγουρα "Σας παρακαλούμε κύριε δεν γίνονται αυτά τα πράγματα ! Τι έκπτωση μας λέτε ;
Ε ρε πούστηδες βαρελότα. Μέσα σε εκείνα τα κουτιά που είναι στον δρόμο κάτω από τις κολόνες. Τσαφ. Πανδαισία σκότους. Αλλά θα μου πεις από την τσέπη τους θα πληρώσουν τα ανταλλακτικά ; Οπότε άκυρο.

Προσκλήσεις για event στο facebook. Άλλη μια μαλακία που έχει καταντήσει αηδία. Έχουν γαμηθεί όλα τα μαγαζιά να διοργανώνουν event. Λογικό και μπράβο τους. Θέλουν να τραβήξουν κόσμο και προσφέρουν κάτι παραπάνω από ένα ποτό και "απλή" μουσική. Αλλά ρε αδέρφια λαμβάνω καθημερινά 7-10 προσκλήσεις από κάθε μαγαζί της πόλης. Και πρέπει να απαντήσω με ΝΑΙ ΟΧΙ και ΙΣΩΣ αλλιώς η μαλακία δίπλα στις εκδηλώσεις που αριθμεί (10) δεν μειώνετε και αυτό με αγχώνει. Άσε που πολλές φορές οι διαχειριστές της σελίδας του μαγαζιού είναι 2 με 3 και οι προσκλήσεις έρχονται διπλές τριπλές και πάει λέγοντας. Δεν ξέρω γαμώ την Παναγία του Δία αν θα έχω όρεξη εκείνη την ημέρα να πάω. Γιατί να απαντήσω ΝΑΙ και να έχω τύψεις αν δεν πάω τελικά. Γιατί να απαντήσω ΟΧΙ και τελικά να πάω επειδή τελικά είμαι μουνόδουλος και δεν άντεξα στην πρόταση μιας μπαζόλας. Πάλι καλά που υπάρχει και το ΙΣΩΣ. Ευτυχώς που δεν μας βουτάνε από τον γιακά οι διαχειριστές να μας την πουν "Γιατί ρε μαλάκα πάτησες ΝΑΙ και δεν ήρθες; Μας σνομπάρεις ρε μουνόπανο" Και να οι μπουνιές και να οι κλοτσιές.
Ξέρει κάποιος πως μπορώ από τις ρυθμίσεις να απορρίπτω τις προσκλήσεις ;

Οι γύφτοι γιατί λένε τα κάλαντα. Επειδή είναι γύφτοι και τα λεφτά είναι δίχως κόπο ε ; Αλλά οι γύφτοι είναι και άθεοι ή ιδέα μου είναι ; Αν καλέσω την αστυνομία και τους κατηγορήσω για προσπάθεια εξαπάτησης θα είμαι ακραίος ; Να τα λέγανε κιόλας καλά θα ήταν. Αλλά ξεκινάνε με τρίγωνα κάλαντα μες την γειτονία κάπου γίνεται γκαλησπέρα άρχοντε και τελειώνει με αμήν. Ψόφο.

Σε αυτούς που ενώ διπλοπαρκάρουν ανοίγουν την πόρτα του αυτοκινήτου φόρα παρτίδα. Καλά πόσο μαλάκας παίζει να είσαι ; Κάνεις την πρώτη μαλακία και αναγκάζεις εμένα που έρχομαι από πίσω σου να οδηγήσω προς το αντίθετο ρεύμα για να περάσω. Ανοίγοντας και την πόρτα προτού περάσω η φαιά ουσία της μαλακίας του εγκεφάλου σου πιάνει κορυφή. Με αναγκάζεις να κάνω ακόμα μεγαλύτερο άνοιγμα. Αν βεβαία είμαι και εγώ μαλάκας. Γιατί αν δεν είμαι πρέπει να σου πάρω αμπάριζα πόδια κορμό και πόρτα και να σε σφηνώσω κάτω από τον μπροστινό προφυλακτήρα, και μετά να σπινιάρω να περάσω από πάνω σου ώστε να σου χυθούν τα έντερα από τον κώλο. Γαϊδούρι.

Στις ταινίες του 2011. Είναι όλες για τον πούτσο. Έχω δει τα τελευταίο τρίμηνο σχεδόν μια δωδεκάδα από αυτές και ούτε μια δεν κατάφερε να με κάνει να πω "Γαμώτο κοντεύει να τελειώσει ή Γαμάειιιιιιιιιι. Αντιθέτως με κάνουν να λέω πότε τελειώνει η μαλακία να πάω να φάω μια σοκοφρέτα και να κάνω ένα τσιγάρο. Λίγο φαγούρα στο δεξί αρχίδι μου προκάλεσε το Drive. Ευτυχώς που υπάρχουν ακόμα καλές σειρές.

Παρκάρισμα στους πεζόδρομους. Το έχω ξαναγράψει. Αλλά από τότε αρχίδια μόνο χειρότερο γίνεται το φαινόμενο. Ρε μαλάκα μπουρτζόμπαστουνόβλαχε και εσύ γκομενοβοσκέ. Ο πεζόδρομος είναι για τους πεζούς. Όπως και το μουνί είναι για τον πούτσο. Έχεις δει ποτέ κανά αγγούρι ή μπουκάλι μέσα σε μουνί ; Ατυχές παράδειγμα....Εν πάση περιπτώσει
Δεν με νοιάζει αν δεν βρίσκεις να παρκάρεις αλλού. Εγώ πως βρίσκω πάντα. Προφανώς είμαι πιο έξυπνος από εσένα αλλά αυτό το ξέρει και η μάνα σου. Επίσης πες την γκόμενα που θέλεις να την χύσεις ακριβώς έξω από το μαγαζί που θα σου φάει τα λεφτά πως το να περπατήσει λίγο δεν θα της πέσει ο κώλος αντιθέτως θα φτιάξει και λίγο. Και μετά μουνόπανο της λάσπης μη κλαίγεσαι που η αστυνομία θα σου ξηλώσει τις πινακίδες. Καλά θα σου κάνει. Εγώ θα σου ξήλωνα και τη σπονδυλική στήλη όπως ο Predator 2 στον Τζαμαϊκανό. Και για άλλη μια φορά μην κορνάρεις για να κάνω εγώ ο ΠΕΖΟΣ (άνθρωπος) στην άκρη για να περάσεις εσύ ο ΜΑΛΑΚΑΣ (παράσιτο).

Είναι σπαστικό. Όταν προσπαθείς να κάνεις κάτι πολύ απλό. Εξωφρενικά απλό αλλά δεν σου πετυχαίνει ούτε με την πρώτη ούτε με την δεύτερη ούτε καν με την τρίτη.
Π.χ. Προσπαθείς να κρεμάσεις την πετσέτα του μπάνιου από το θηλάκι αλλά το γαμημένο το θηλάκι πάει και σκαλώνει συνεχώς στην κορυφή της κρεμάστρας και μετά πέφτει προς τα έξω και στο καπάκι στο πάτωμα. Κάτι τέτοια λέω. Πόσα γαμωσταυρίδια. Να πεθάνουν αυτές οι καταστάσεις, νιώθω τόσο γελοίος με τον εαυτό μου εκείνη την ώρα.

All i want for Christmas is you (Mariah Carey & Justin Bieber). Το τραγούδι έχει καταντήσει αηδία αλλά εντάξει πες. Η μιλφάρα η Mariah ντυμένη πόρνη Αη Βασιλίτσα μπορεί να σε κάνει να βαρέσεις μια Χριστουγεννιάτικη μαλακία με στολίδια. Αλλά ήταν που ήταν το τραγούδι κάνανε ότι μπορούσαν να του γαμήσουν την πίστη. Αυτό το αρχίδι με τα φρύδια τι το θέλανε. Βάλτε ρε μαλάκες ντουέτο με Μπιγιονσέ ή με Σακίρα ή με Λόπεζ άντε Λέντι Γκαγκά στην χειρότερη. Γιατί μου προκαλείτε παιδικό τραύμα στα 28 μου ; Το είδα λίγο στα γρήγορα το κλιπ λιποθύμησα, ξέρασα ανάσκελα, τα κατάπια πάλι και προσπαθώ να μην πεθάνω από αναρρόφηση.

Αρκετά δεν είναι αυτά ; Λέω παρόλο που μπορώ να γράψω και άλλα να κρατήσω ορισμένα για το νέο έτος.
Καλή χρονιά με υγεία αγαπημένοι μου αναγνώστες.





17 σχόλια:

  1. Ναι!!! Έτσι είναι....!!!! Να'σαι καλά και καλή χρονιά να έχεις!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ψητοπωλεία και σουβλατζίδικα συμφωνώ και να ευχαριστείς και τον Μάικλ Τζάκσον αν δεν πάθεις δηλητηρίαση μετά.
    Οι τράπεζες μας γαμάνε ποικιλοτρόπως, το χαρτάκι είναι κλάιν. ΔΕΗ και ΕΡΤ μπορούν να έρθουν και να γλείψουν το τυράκι από την πούτσα μου και όχι μόνο για τις απεργίες.
    To Facebook γαμιέται γενικώς οπότε μην το κάνεις θέμα.
    Οι καλαντόγυφτοι σε εμάς δεν τα λένε καν. Βάζουν το κασετόφωνο και περνάνε κάτω από τα σπίτια.
    Δύο ταινίες είδα φέτος όλες κι όλες, το Χάρι Πότερ 7-2 και το Green Lantern. Αρκούντως για τον πούτσο και οι δύο.
    Τα ανθρώπινα καθιζήματα που παρκάρουν στους πεζοδρόμους ή διπλοπαρκάρουν αξίζουν να έρθει ένας αράπης και να παρκάρει την ψωλή του οπισθογωνία στον κώλο τους (όπως έλεγε κι ο Διπρόσωπος εκείνες τις χρυσές εποχές).
    Τέλος, παραδέξου το. Ούτε που θα ήξερες για το All I want for Christmas αν δεν το είχα γράψει εγώ.
    Άντε, καλή χρονιά με φράγκα, υγεία και μουνιά. Έκανα και ομοιοκαταληξία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Peri μια παράκληση ρε...τις φωτογραφίες τέτοιου "επιστημονικού περιεχομένου" βάζε τις σε μεγάλο μέγεθος,διότι αποτελούν τεκμήριο καλής διαγωγής!!!
    Κάτι άλλο.Δεν είμαι εγώ πίσω από τις "Καριόλες",αλλά στείλε μου σύνδεσμο να δω τι παίζει γιατί με έβαλες σε φάση τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξεκινώ με τα σημαντικά. Θέλω την Mariah Carey. Δεν συνεχίζω, διότι θα γίνω πρόστυχος και θα χαλάσω την κουλτούρα του blog.

    Για όλα τα κραξίματα που έριξες είσαι σωστός. Φωτιά και τσεκούρι. Και λίγα είπες.

    Θα σταθώ σε αυτά τα άθλια μαλακισμένα που διπλοπαρκάρουν ή παρκάρουν σε πεζόδρομο. Έπρεπε να έχω μια ευχή. Μόνο μία. Να με έκανες ο καλός ο Θεούλης δυο μέτρα κτηνεμπόρικο ζώο και να έβλεπα τον άλλο να διπλοπαρκάρει ή να παρκάρει σε πεζόδρομο. Το μόνο που θα το έλεγα είναι το εξής: ''Φίλε, ή παίρνεις την μπούρδα σου τώρα (φωνή 4) ή παίζουμε ξύλο''. Το κάνει ένας γνωστός μου που είναι πράγματι δυο μέτρα και πιάνει πάντα το κόλπο.

    Να έχουμε υγεία. Εσύ για να γράφεις, εμείς για να διαβάζουμε. Για το 2011 εύχομαι καλά μπινελίκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υακίνθη πάντα καλά

    Τομίνιο εσύ φταίς που κατάπια τα ξερατά μου. Και ναι αν δεν το είχες βάλει εσύ τώρα δεν θα το ήξερα. Φονιά.

    Χωστήρα dont panic men δεν έχω δει κάτι. Απλά με αυτά που έλεγες στον μπλοκ στην αρχή για IP και μισητός κτλ έβγαλα μαλακία συμπέρασμα. Για την φώτο έχεις δίκιο φίλε. Τραγικό λάθος. Αλλά βαριέμαι τώρα να το διορθώσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Kanthare μας δανείζεις τον φίλο σου για ένα μήνα ;
    Ευχαριστώ για τις ευχές και ανταποδίδω. Και εσύ να γράφεις για να μαθαίνουμε και εμείς. Υγεία φίλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μόνο μια παρατήρησης για την ΕΡΤ.. Έχω δει ταινίες εκεί που δεν θα δούμε ποτέ στα ιδιωτικά κανάλια.Για παράδειγμα, την 28η Οκτωβρίου ενώ το σταρ έπαιζε Πρέκα και ο αντ1 μέγκα τούρκικα, η ΕΤ1 και η ΝΕΤ είχε βάλει 4 μέρες ταινιάρες απο ευρωπαϊκό κινηματογράφο για την δεύτερο παγκόσμιο.

    Το Anonymous είναι ταινία του 2011 για μένα.Το drive έχει χαρακτηριστικά από τον cobra, οδήγηση αλα transporter και μουσική από Bronson..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ναιαιαιαι! Peri ταυτίζομαι, τα μισώ όλα αυτά ένα προς ένα και ξανά απ' την αρχή! Να ψοφήσουν σε φωτιά οι παπαροβιόληδες και οι μαλακοκαταστάσεις! Αμήν. :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Monsieur oρισμένες φορές όντως η ΕΡΤ έχει καλό πρόγραμμα. Και για αυτόν τον λόγο πληρώνουμε όλο τον χρόνο. Αλλά θεωρώ μεγάλη αδικία να είναι 1 εβδομάδα και παραπάνω χωρίς πρόγραμμα και ο κοσμάκις να πληρώνει κανονικά.
    Το Anonymous δεν το έχω δει αλλά αφού μου λες πως είναι καλό....download soon

    Littlewind ευχαριστώ για την κατανόηση ή αλλιώς "μισο(ς)νόηση".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Άρχοντα, εύχομαι καλή χρονιά και πάντα τα καλύτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλή χρονιάαααα! Αρχικά θέλω να πω ΜΙΣΩ ΤΗΝ ΔΕΗ, μια μέρα στην δεθτέρα λυκείου τράβηξα έναν μοχλό σε μια κολώνα με τον κολλητό μου πήρε φωτιά και το μισό Άργος δεν είχε φώτα μισή μέρα χαχαχαχ πολλά γέλια και ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ!!! Όσο για τα γθφτάκια άστα μας ήρθαν στο μαγαζι 5 το πρωι να μας τα πουν μόνο με το τριγωνάκι χωρις καν φωνή, όταν ζητήσμε τραγούδι μας είπαν την μάνα μας και τον χριστό μας βουτήξαν μια μπαγκέτα κι άρχισαν να τρέχουν χαχαχαχαχχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλή χρονιά και σε εσένα Vampi.

    Μες το πνεύμα των Χριστουγέννων τα γυφτάκια. Καλή χρονιά Γιάννα με υγεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χάπι Νιου Γίαρ Πέρη!!(...αν και φέτος αντί για "χάπι" θα'ναι "υπόθετο"). Και λίγα λες! Περιμένω το hate list νο 4 για το καλό του Χρόνου! Πολλές ευχές και την υγειά μας να' χουμε!

    Που.Σου: Ήρθα μια μέρα στην πόλη σου για δουλειά και λέω "τι να κάνει αυτό το παιδί"? Μα δεν είναι ντροπή να είμαστε γείτονες και να μη γνωριζόμαστε? Δώσε κι εσύ ένα στίγμα ντε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δε βγάζεις και την αηδία τη λεκτική αναγνώριση?? Βαριέμαι κάθε φορά... Και πολλές φορές το ξεχνάω και πάει το σχόλιο! Δε λέει να γράφεις hate list και να μην έχεις free comments! (...με όλο το σεβασμό που σου έχω)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Dimi μου καλή χρονιά. Με την λεκτική αναγνώριση έχεις δίκιο. Νόμιζα την είχα βγάλει αλλά τελικά είχα κάνει άλλη μαλακία την οποία δεν θέλω να αναφέρω γιατί θα χαθεί και ο σεβασμός που μου έχεις.
    Την επόμενη φορά που θα έρθεις κάνε μου το γνωστό να σε κεράσω κανά ουίσκι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλή Χρονιά, ωραίο blog. Έχεις δίκιο σε όλα όσα λες είναι ίσως και ένα μέρος της απάντησης γιατί έχουμε κρίση και εύκολα παίρνεις και την απάντηση αν θα βγούμε ποτέ από αυτή. Πάντως όσον αφορά την ΔΕΗ και τις ζημιές της από προσωπική εμπειρία, αν πας στο εισαγγελέα και κάνεις μήνυση (να δεις τον εισαγγελέα όμως) παίζει να σε αποζημιώσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλή χρονιά συνάδερφε και καλώς ήρθες. Ναι όντως αν το τρέξεις το θέμα με εισαγγελέα κάτι παίρνεις αλλά δυστυχώς ζούμε Ελλάδα. Ξέρεις πόσο χρόνο και τι κόπο θέλουν αυτά τα πράγματα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις