Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Συμβουλές προς αρσενικά

Με οδηγό και πάλι το ασύλληπτο άρθρο τους Mikeious ε δηλαδή Mikieous γαμώτη....Mikeius (ποτέ δεν κατάφερα να το θυμάμαι σωστά) 16+1 αντρο-συμβουλές που δεν θα βρείτε στο Maxim
σκέφτηκα να προσθέσω και εγώ ορισμένα σχόλια-παρατηρήσεις πάνω στα υπάρχοντα του Mike. Πείτε το αντιγραφή, πείτε το έλλειψη πρωτοτυπίας, πείτε το ακόμα και δεδομένη επιτυχία ή αποτυχία. Είναι έμπνευση αυτός ο αρχίδας με την καλή έννοια πάντα.
Βασικά είχα στο μυαλό μου αυτήν την φορά να ετοιμάσω ένα άρθρο που να επαινεί διάφορα πράγματα όπως site, τραγούδια, ταινίες, ανθρώπους καταστάσεις. Πήγα σε ένα γιατρό και μου συνέστησε προσοχή. Μου έγγραψε κάτι αντικαταθλιπτικά, μου κάρφωσε μια σύριγγα στο κωλομέρι και με έστειλε στο σπίτι μου.
-Αν νιώσεις πάλι έτσι έλα να σε κοιτάξω. Θέλεις απόδειξη ?
- Όχι.
- 40 ευρώ.
-Θέλω απόδειξη τελικά
-60 ευρώ !
- Άστο γάμησε το τι να την κάνω....

Και αφού είμαι πλέον καλύτερα, υγιέστατος, θα κάνω αυτό που ξέρω καλύτερα. Κομπλεξισμός, μνησικακία κτλ ξέρετε αυτοί που με αγαπάτε όσο με διαβάζετε. Και όλα αυτά όταν ο Αλζα αγνοείτε και ο Χωστήρας is on fire. Ξέφυγα οπότε ξεκινάω.

1. Σταμάτα να βάζεις στοίχημα με λεφτά σε κάθε διαφωνία που έχεις με τους κολλητούς σου. Και μην είσαι κουβαρντάς και επιλέγεις μεγάλα ποσά (100, 200, 500 ευρώ) την στιγμή που δεν πρόκειται να τα δώσεις αν χάσεις και δεν πρόκειται να τα πάρεις αν κερδίσεις. Ποιος ο λόγος ρε μαλάκα τότε ; Βάλε στοίχημα κάτι άλλο που δεν έχει να κάνει με χρήματα. Κάτι με ηθικές αξίες για παράδειγμα. Όπως, ο χαμένος ρίχνει χριστοπαναγία σε εκκλησία επειδή δεν έχει ψιλά να ρίξει στο δίσκο.

2. Μην προσπαθείς να επισκευάσεις κάτι αν δεν ξέρεις. Το ότι κατασκευάζεις σε 40 λεπτά της ώρας τα παιχνιδάκια από την Kinder έκπληξη δεν σημαίνει πως πιάνουν τα χέρια σου. Οπότε άσε το θερμοσίφωνα στην ησυχία του για όσο διάστημα περιμένεις τον τεχνικό. Μην ανοίγεις το router επειδή δεν ανάβουν τα λαμπάκια. Μην φυσάς τα ηλεκτρονικά κυκλώματος μιας πλακέτας δοκιμάζοντας μετά αν λειτουργεί. Μην ανοιγοκλείνεις του διακόπτες της συσκευής λες και δοκιμάζεις αν ακούγεται καλά το κλικ. Ηλίθιε.

3. Επιτέλους μάθε να τραβάς καζανάκι όταν κατουράς. Τραβάς ; Όχι μαλάκα δεν τραβάς. Τραβάς μόνο στο σπίτι σου μετά από μαλακία. Τι σου φταίει ο καθένας να μυρίζει τα μπυροκάτουρα σου στα μπαρ και τις καφετέριες. Και μην ακούω τις μαλακίες ότι το καζανάκι είναι βρώμικο και έχει υπολείμματα πουτσίλας από τον προηγούμενο. Γιατί ρε βόιδι το πόμολο της πόρτας τι έχει ; Αλόη ;
Και το να καθαρίσεις με λίγο χαρτάκι τις άκρες της λεκάνης δεν σε κάνει καμαριέρα. Βρωμίλο.

4. (Προς συμπλήρωση του 2) Σταμάτα να τσαντίζεσαι όταν δεν μπορείς να φτιάξεις κάτι. Αφού είσαι άσχετος και δεν ξέρεις τι κάνεις δεν σου φταίει ούτε το μηχάνημα, ούτε η Παναγία και ο Χριστός, ούτε ο αντίχριστος ούτε η γκόμενα σου που σου λέει εδώ και μία ώρα να καλέσει τον μάστορα. Δεν είναι ντροπή να πεις δεν ξέρω. Ντροπή είναι να πεις ξέρω και να τα κάνεις όλα πουτάνα. Το βρίσιμο δεν μαγικό ξόρκι του Γκάνταλφ που θα κάνει το μηχάνημα να λειτουργήσει πάλι.

5. Σταμάτα να λες πως δεν είσαι μουνόδουλος. Όλοι είμαστε μουνόδουλοι. Εκτός αν είσαι πούστης. Από την στιγμή που προσφέρεις κάτι σε μια γυναίκα που δεν είναι μάνα σου η αδερφή σου είσαι μουνόδουλος. Οι γυναίκες θα σε πουν τζέντλεμαν ή ευγενικό ή πολύ κύριο. Και συνήθως όταν προσπαθείς να εξηγήσεις γιατί δεν είσαι τότε ακριβώς είσαι και με το παραπάνω. Πάρτε το χαμπάρι είμαστε υπηρέτες των γυναικών με άμεση επιδίωξη το ζευγάρωμα. Οπότε μουνόδουλοι.

6. Σταμάτα να χορεύεις τσιφτετέλι αντικριστά με τον κολλητό σου. Βασικά μην χορεύεις τσιφτετέλι καθόλου αλλά πέσε ότι μια το ποτό μια η καλή διάθεση σου δίνω το ελεύθερο να πουτσοτριφτείς σε γυναικεία κωλομέρια. Αλλά ρε μαλάκα με τον κολλητό σου ; Και τον κοιτάζεις στα μάτια και τραγουδάτε καλύτερα οι δυό μας ; Πόσο gay... Μας χαλάει όταν χουρεύουν οι γυναίκες ζειμπέκικο γιατί φαίνεται άσχημο. Φαντάσου πως φαίνεται στις γυναίκες 2 μαντραχαλάδες να λικνίζουν τα αρρενωπά κορμιά τους.

7. Σταμάτα να χαρακτηρίζεις τις γυναίκες ΠΟΥΤΑΝΕΣ επειδή δεν σου έκατσαν. Αν ήταν πουτάνες θα σου είχαν κάτσει και θα σου είχαν πάρει 50 ευρώ. Και προφανώς δεν σου έκατσαν για να μην τις πεις πουτάνες αλλά με εσένα το στόκο που έμπλεξαν κατάφεραν το αντίθετο. Για δες το και λίγο έτσι μαλακάκο.

8. Μην φοβάσαι τους πούστηδες. Μην αντιδράς όταν σου μιλάει ένας λες και είναι λεπρός. Και προπάντων μην κάνεις σκέψεις πως όταν σου μιλάει σε σκέφτεται με ορθάνοιχτα πόδια να σου γλύφει την κωλοτρυπίδα. Παίζει και να μη του αρέσεις.

9. Μάθε απλά να κάνεις ΚΑΙ γλειφομούνι. Η τέλεια ερωτική πράξη δεν περιλαμβάνει μόνο γαμήσια, τσιμπούκια και πισωκολλητά. Για να σου προσφέρουν πρέπει να προσφέρεις. Και μην σιχαίνεσαι ρε φιόγκο. Εκτός και αν είναι μουνί σιφόνι οπότε καλύτερα να μην το πλησιάζεις καθόλου και προπάντων να μην βάλεις το άπαυτο σου μέσα.

10. Μην ξεκινάς κουβέντα για ποδοσφαιρικά σε παρέες που περιλαμβάνουν και γυναίκες. Μην ωρύεσαι όταν είπαν άμπαλο τον Μιραλάς, μην φωνάζεις ΠΟΥΤΣΑ ΠΟΥΤΣΑ ΠΟΥΤΣΑ όταν δεν έχεις κάτι άλλο να πεις, μην κάνεις κωλοδάχτυλο στον απέναντι ερωτώντας τον τι έγινε χτες, μην προσπαθείς να πείσεις τον άλλον πως η ομάδα που υποστηρίζει είναι για τον πούτσο. Χα λα ρω σε !!!

11. Αν όντως όπως λες έχεις κόψει την μαλακία τότε είσαι απλά ευνουχισμένος .

12. Σταμάτα να βάζεις στο διαπασών το ηχοσύστημα του αυτοκινήτου σου. Μπορεί να έχεις ντέρτια και καημό αλλά δεν σου φταίνε τα αφτιά των άλλων. Μπορεί να είσαι κάγκουρας οπότε μπορείς και να πεθάνεις ανά πάσα στιγμή και ώρα. Φρόντισε να το κάνεις ήσυχα.

13. Μην έχεις γνώμη για όλα. Καταλαβαίνω πως θέλεις να φανείς παντογνώστης και θεάρεστος στα μουνιά αλλά όταν ανοίγεις το στόμα σου φρόντισε να έχει ουσία αυτό που λες. Και όταν είσαι λάθος και στο λένε πάνω από 2 με 3 άτομα κάνε μόκο και ζήτα συγγνώμη. Μην επιμένεις. Έχε τα αρχίδια να το βουλώνεις όταν πρέπει.

14. Η τέλεια γυναίκα δεν υπάρχει όπως δεν υπάρχει και ο τέλειος άντρας. Και να υπήρχε δηλαδή κομματάκι δύσκολο να κοίταγε εσένα. Οπότε σταμάτα να λες πως έχεις ανεβάσει ψηλά τον πήχη και πως η επόμενη σχέση σου θα είναι η μια και η μοναδική τέλεια. Μην υποβιβάζεις τις υπόλοιπες λέγοντας πως αυτή δεν είναι για μένα και πως σου πέφτει λίγη. Στο τέλος με αυτήν θα καταλήξεις γιατί αυτά που κοροϊδεύουμε στο τέλος τα πηδάμε. Για πάντα.

15. Είσαι ΜΑΛΑΚΑΣ. Μια από εδώ μια από εκεί, λίγο έτσι λίγο αλλιώς ΟΛΟΙ μερικές φορές γινόμαστε μαλάκες όσων αφορά στις σχέσεις μας με τις γυναίκες. Λέμε και κάνουμε καφρίλες, φερόμαστε περίεργα, γινόμαστε αυταρχικοί με λίγα λόγια προσπαθούμε να κάνουμε πουτάνα την σχέση. Και όλα αυτά για να φανούμε λίγο πιο μάτσο άντρες. Η πολύ απλά στο ότι ρίχνουμε καλά γαμήσια. Ναι δε λέω παίζει μεγάλο ρόλο αυτό στην σχέση ΑΛΛΑ καλά γαμήσια φαντάζομαι θα ρίχνουν και άλλοι. Και μπορεί να είναι λιγότερο μαλάκες οπότε προσοχή προσοχή.

16. Μην έχεις την απαίτηση να σου κάνουν στο κρεβάτι αυτά που βλέπεις στις τσόντες. Οι κοπέλες στις τσόντες μαλάκα είναι επαγγελματίες. Δουλεύουν ένα φουλ οκτάωρο μπορεί και περισσότερο με έναν ψώλο στο κάθε χέρι και τρεις δονητές σε κάθε τρύπα. Μπορούν ταυτόχρονα να εισχωρήσουν ένα τεράστιο πέος στο λαρύγγι χωρίς να ξεράσουν και να καταπιούν 12 κιλά σπέρμα με μια κατεβασιά Πως νομίζεις πως αυτά μπορεί να τα κάνει η Τασούλα που δουλεύει στα Λιντλ ; Μπορείς να την βελτιώσεις ΝΑΙ. Να την κάνεις επαγγελματία όμως και να της δίνεις παραγγελιές όπως " Γύρνα ανάσκελα, φέρε το μουνί σου στο πρόσωπο σου και άνοιξε την κωλότρυπα σου με τα δάχτυλα ώστε να μπω εγώ από την ανάποδη είναι δυσκολάκι.

17. Μάθε να παραδέχεσαι τα λάθη σου. Για αυτό φοράμε παντελόνια. Μην κρύβεσαι πίσω από αστείες δικαιολογίες και μην ρίχνεις τις ευθύνες σε οποιονδήποτε εκτός από εσένα. Η αναγνώριση του σφάλματος σε τιμάει περισσότερο από το "την σκαπούλαρα πάλι". Και αυτός είναι λόγος για να συγκινήσεις μια γυναίκα.

Αυτά και προς θεού κορίτσια μην χασκογελάτε και επαναπαύεστε.

30 σχόλια:

  1. ΟΗ ΜΥ GOD! Είμαστε μουνόδουλοι!
    Το 12 ισχύει για τη φυλή Έλληνες και τη φιλή Αμερικάνοι (κατά προτίμηση μαύροι)!
    Αυτό το φαινόμενο που όλοι αποκαλούν τις γυναίκες πουτάνες επειδή είτε δεν τους έκατσαν είτε τους παράτησαν γιατί είναι μαλάκες (συνδυασμός 7 + 15) έχει όντως καταντήσει πολύ κουραστικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοιτά βασικά αν τα συνδιάσεις όλα βγαίνει ο τέλειος μαλάκας. Και ναι είμαστε μουνόδουλοι. Τι ωραία !!!

      Διαγραφή
  2. Αυτό με το τσιφτετέλι μεγάλη ξενέρα.. Όσο για το 16 δε βλάπτει να κάνεις προτάσεις και να βάζεις ιδέες αρκεί να μη το παρατραβάς και να μπορείς κ εσύ να κάνεις αυτά που κάνουν οι άντρες στις τσόντες! Δίκαια πράγματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήθελα να το αναφέρω αυτό που λες για τους άντρες στις τσόντες αλλά δεν μου έβγαινε στο γραφτό και το άφησα. Δικαιότατο !!! Για αυτό το λόγο είναι οι καλοί αναγνώστες για να συμπληρώνουν.

      Διαγραφή
  3. Στα περισσότερα συμφωνώ, Το 13 προσπαθώ αλλά δεν μπορώ να το περιορίσω... Όσον αφορά το 16 θα συμφωνήσω με την maya και εύχομαι σε όλους να βρουν έναν σύντροφο που να μην έχει κολλήματα στο κρεβάτι.
    υγ: Στην φωτογραφία η Φουρέιρα είναι;;; Το είχα υποπτευθεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαχαχαχα λες να είναι η Φουρέιρα ρε Παρτάλια ; Τυχαία την έβαλα την φωτο γιατι μου άρεσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε μπούστη (με την καλή έννοια πάντα) παίζει να είναι το πιο σοφό άρθρο σου έβερ. Αυτά που λές είναι ολόσωστα και αν κάναμε την παραμικρή προσπάθεια εμείς οι άντρε να τα τηρήσουμε μπορεί και οι γυναίκες να μην ήταν τόσο πουτά...εεε να μας αντιμετώπιζαν καλύτερα και αυτή η γαμημένη κι ανούσια μάχη των φύλλων να λάμβανε πλέον τέλος ή τουλάχιστον να επέρχονταν μια επ αόριστον ανακωχή και αυτός ο γαμημένος πλανήτης ίσως να γινόταν ένα καλύτερο μέρος για να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας.

    Εκτός από ένα πράμα ίσως. Οι άντρε δεν κάνουν ποτέ λάθος. Σε πάω στοίχημα 300 ευρώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοφό το άρθρο ? Πες μου τέτοια να εμπνευστώ να γράψω και λίγη ποιήση που μου έχει λήψει.
      Μέσα για το στοίχημα αλλα το ανεβάζω στα 500

      Διαγραφή
  6. Ομοφοβικός δεν είμαι αλλά σκέφτομαι πάντα ότι αυτός που μου μιλάει ξηγιέται συρραπτικό στην σούφρα του αν και εφόσον ο άλλος μου φαίνεται κωλόμπα..μαλακία αλλά είναι αλήθεια..

    Καλά το τσιφτέλελι ακόμα και με γυναικά είναι καλτσιά.. ακόμα και με γυναίκα..το έχω κάνει αλλά ΜΟΝΟ με γυναικά..στα κομμάτια μου... αλλά ήταν ξαδέρφη μου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τσιφτετέλι με γυναίκα δυστυχώς το κάνω συχνά. Νιώθω χάλια όταν το κάνω και δεν έχω πιει. Αλλά τι να κάνω που είμαι μουνόδουλος.
      Στην ξαδέρφη και στην θεία μπαίνει πάντα...... ξέρεις

      Διαγραφή
    2. Σωστός. Να το σκεφτείς καλά πριν το κάνεις

      Διαγραφή
    3. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ... Ψυχούλα ρε μαλάκα είσαι, ψυχούλα....

      Διαγραφή
  7. Ξεκινάμε με το αξίωμα ότι εγώ αποτελώ τρανταχτό παράδειγμα εξειρέσεων του σωστού άντρα:
    1.Δεν βάζω στοιχήματα γιατί χάνω,εκτός αν είναι για επιστημονικά ζητήματα,όπως Θεωρεία των Υπερχορδών και Μαύρες Τρύπες,οπότε τους σκίζω τα ράμματα,αλλά όχι για λεφτά.
    2.Δεν επισκευάζω καμία συσκευή,κατώτερη του υπερεπιταχυντή σωματιδιών του CERN.
    3.Όχι μόνο τραβάω καζανάκι,αλλά και στο κατούρημα μου είμαι σνάιπερ και δεν σηκώνεται ούτε στάλα για να λερώσει.
    4.Βρίζω μόνο στο δρόμο και όχι λόγω δικής μου ανικανότητας(δεν υφίσταται).
    5....δεν θα μακρηγορήσω...γαμώ και δέρνω,εσείς οι υπόλοιποι να διορθωθείτε γιατί κάθε φορά πρέπει να απολογούμαι στις γκόμενες για τις μαλακίες σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φίλε Χωστήρα ήθελα να σου στείλω pm να μην το διαβάσεις αυτό το θέμα γιατί βασικά δεν απευθύνετε σε εσένα. Δεν το έκανα και τώρα διαβάζω το πως γαμάς και δέρνεις. Σόρρυ φίλε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλές οι προσθήκες σου, Πέρη. Ειδικά η τάση μερικών να δίνουν ταμπέλες όπως "πουτάνες" σε όσες δεν τους κάθονται είναι λίαν εκνευριστική. Εγώ δεν αντιμετωπίζω πολλούς ποδοσφαιρόφιλους, αλλά ηλιθίους που ενώ είναι τα πιο συνεπή πρόβατα κάνουν τις πιο θερμές πολιτικές συζητήσεις, λες και θα αλλάξουν τίποτα με τις παπαριές που λένε.

    Εμένα μου τη σπάει να βάζουν στη διαπασών μουσική στο δίπλα διαμέρισμα, χωρίς να έχουν πάρτι έτσι επειδή γουστάρουν. "Εγώ, ρε φίλε δεν έχω όρεξη να κάνω μάχη με το ηχοσύστημά μου για να μη σε ακούω, θέλω την ησυχία μου. Πάρε ακουστικά και ψόφα από κώφωση."
    Και στα άλλα σύμφωνο με βρίσκεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ψόφος από κώφωση. Πόσο γαμάτο. Πραγματικά οι ατάκες που γράφονται στα σχόλια μερικές φορές είναι 100% αντιπροσωπευτικές σε αυτά που σκέφτομαι όταν γράφω το άρθρο. Αλλά δεν τις γράφω...

      Διαγραφή
  10. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί το έσβησες κοπελάρα μου ???
      Δίκιο έχεις και με τιμάς. Απλά ορισμένες φορές μου αρέσει να πατάω πάνω σε κάτι έτοιμο και να προσθέτω.

      Διαγραφή
  11. Φιλε Περίνιο το άρθρο σου είναι εξίσου καλό για να μην πω καλύτερο από το αντίστοιχο του mikeius! Σε καθένα που διάβαζα σκεφτόμουν "damn right, nigga!". Α, επίσης δε μπορώ να εμπιστευτώ άντρα που ισχυρίζεται ότι δεν είναι μουνόδουλος. WTF? Εδώ ήμασταν δούλοι στους Τούρκους, στο μουνί θα κάνουμε τους δύσκολους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Thanks Uri. Θέλω το επόμενο με τις γυναίκες να είναι ακόμα καλύτερο.
      Ζήτω το μουνί !!!

      Διαγραφή
  12. Μαλάκα όσες φορές και αν το σκέφτομαι τελικά είμαστε μουνόδουλοι! Είμαστε και δυστυχώς δεν πρόκειται ν αλλάξει αυτό. Είτε μιλάει η ρετσίνα είτε εγώ αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι θα είμαστε δούλοι ενός / δυο / τριών / άπειρων μουνιών! Γαμώ το πουλί μου γαμώ! Και αυτή τη στιγμή μιλάει η εμπειρία αυτής της στιγμής (ούτε μια ώρα δεν έχει περάσει)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραία περιμένω άρθρο με πιο σκανδαλιστικές λεπτομέριες. Όχι τίποτα άλλο απλά για να με υποστηρίξεις πάνω σε αυτό που ανέφερα. Αν και διαβάζοντας την απάντηση μου θα έχει περάσει η επίδραση της ρετσίνας και της μουνοαποχαύνωσης που ένιωθες χτες.

      Διαγραφή
  13. Ω Perinio τι να πω! Τι να πω! Υπάρχει λοιπόν η φωνή της ανδρικής λογικής!
    Δε θα βιαστώ όμως να εκφράσω το θαυμασμό μου γιατί κατάλαβα ότι ετοιμάζεις κάτι αντίστοιχο και για μας. Με παρέσυρες σε ένα συνεχές χαχάνισμα και στο τέλος μου έριξες και την απειλή!

    Σε όλα συμφωνώ, μόνο σε ένα έχω να υποβάλλω ταπεινή γυναικεία ένσταση. Στο τσιφτετέλι. Μη μου χορεύετε τσιφτετέλι, είναι ΚΑΘΑΡΑ γυναικείος χορός. Και όχι, σε αυτή την περίπτωση ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα.
    Επίσης, μη χορεύετε ζειμπέκικο, ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΟ ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ. Δεν μπορώ να βλέπω άλλους άνδρες με τα χέρια στην ανάταση να κάνουν σβούρες σαν νεραιδούλες.
    Τέλος, χορέψτε λάτιν. Είναι σέξι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το να μην χορεύει καθόλου ένας άντρας είναι καλό. Παγοκολόνα όμως. Δεν λέω για αυτούς που δεν ξέρουν και κουνάνε το πάνω μέρος του κορμιού τους σαν καθυστερημένα. Για το τσιφτετέλι πάντως μας παρασύρει η μουνοδουλεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ...άκου εκεί "τύψεις".....παλιογκέυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα μεγαλα πνευματα συναντωνται πηγαινα να γραψω ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια με την Ναμναιρα και με προλαβε οποτε περιττο να σχολιασω!
      Απλα να πω ενα τεραστιο respect για το 9 και αποχωρω γιατι το επιπεδο αλκοολ στο αιμα μου εχει ανεβει αρκετα!

      Διαγραφή
    2. Σου απαντάω με το ίδιο επίπεδο αλκοολ στο αίμα μου. Είσαι και εσύ ένα μεγάλο πνεύμα Vickyyy μου. Και εμένα μου αράσει το 9 !!!. Το λατρεύω...

      Διαγραφή
  16. Σίγουρα δεν είσαι γκόμενα? έστω τραβέλι? .. τι στο πούτσο ΠΟΥΤΣΟ ΠΟΥΤΣΟ ΠΟΥΤΣΟ!! .l. .l. .l.
    (έλα το χω)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι ρε δεν είμαι... Κάτσε να τσεκάρω έχω ακόμα πουλί........
      Ναι εντάξη εδώ είναι !!!!

      Διαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις