Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Προιόντα με σωστή διαφήμιση

Μωρομάντηλα
Χέστηκε το μωρό σου ξανά ; Ο πωπουδάκος του έχει κοκκινίσει από το πολύ τρίψιμο του σκληρού κωλόχαρτου ; Γάμησες ξανά στο αυτοκίνητο και γέμισες φλόκια την κοιλία σου και τα όμορφα χεράκια της κοπέλας σου. Ναι το ξέρουμε το χύσι μυρίζει κάπως περίεργα μετά. Δεν είναι λύση ένα απλό χαρτομάντιλο ή η βρώμικη πετσέτα που έχεις στο πορτ παγκάζ από τον καιρό του Νώε. Χέζεις και σκουπίζεσαι και οι κωλότριχες σου γεμίζουν με ζρομπολιασμένα κομματάκια ; Η λύση που θα σε βγάλει από τις δύσκολες αυτές καταστάσεις είναι μία και μοναδική. Μωρομάντηλα. Η απόλυτη αίσθηση καθαρότητας και φρεσκάδας σε κάθε χρήση. Για το μωρό σου, για το άλλο "μωρό σου", για τον κώλο σου, για το αυτοκίνητο σου, για τα χύσα σου, για την μύτη σου ακόμα και για τον πούτσο. Κυκλοφορεί σε πολλά αρώματα όπως λεβάντα, αλόη, φρούτα του δάσους, χαμομήλι και φυσικά χωρίς οινόπνευμα για να ερεθίζει τις ευαίσθητες περιοχές της κωλοτρυπίδας, του πούτσου, της ουρήθρας.

Σαπούνι για την ευαίσθητη περιοχή
Δεν έχεις αφήσει πούτσο να πέσει κάτω ; Το μουνί σου μυρίζει μπακαλιάρο ; Η αίσθηση της φαγούρας είναι τόσο έντονη και συχνή που το έχεις ματώσει από το ξύσιμο ; Είσαι ένα βήμα πριν πας στον κομπογιαννίτη να εξετάσει τι στον πούτσο συμβαίνει εκεί κάτω ; ΌΧΙ. Μην πας ακόμα στον γιατρό σου. Δοκίμασε πρώτα να πλύνεις την μουνάρα σου με το ειδικό σαπούνι για τις ευαίσθητες περιοχές. (Ευαίσθητη περιοχή είναι το μουνί). Η επιστημονικά επιλεγμένη σύνθεση του είναι ιδανική για το καθημερινό ξεσαβούριασμα της τρύπας σου. Καθαρίζει υγιεινά απαλά αφήνοντας ένα διακριτικό άρωμα καθαρού μουνιού. Σέβεται το pH της περιοχής σταθεροποιώντας το στο φυσιολογικό ακόμα και μετά της χρήσης πολλών και βρώμικων καβλιών που έχουν εισχωρήσει εκεί. Και ναι αυτό το μοναδικό σαπούνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την ευαίσθητη περιοχή της πούτσας σε περίπτωση που δεν βρίσκεται κάτι άλλο. Δοκιμάστε το και αν δεν βοηθήσει τηλεφωνήστε μας να σας επιστρέψουμε το τηλέφωνο με τηλέφωνο και διεύθυνση ενός μοναδικού γυναικολόγου που έχει κάνει το αγροτικό του στην Λιβύη.

Σερβιέτες με φτερά
Ακολουθεί πραγματική μαρτυρία από γυναίκα:
" Παλιά οι μέρες που κατακλυζόταν το πράμα μου από Ρώσους ήταν δύσκολες. Ένιωθα ανασφάλεια. Ήμουν μαζεμένη και πρόσεχα όταν άνοιγα τα πόδια μου. Ντρεπόμουν για το φύλο μου και έμπαινα σε σκέψεις πως είναι δυνατόν να χάνω τόσο αίμα κάθε μήνα και να ζω ακόμα. Η αποφασιστικότητα μου είχε μηδενιστεί. Κρύος ιδρώτας με έλουζε όταν είχα καιρό να λουστώ. Στην δουλειά οι άβολες στιγμές ήταν ακόμα πιο δύσκολες. Οι συνάδερφοι μου με κορόιδευαν κάθε φορά που στο άσπρο παντελόνι μου έκανε την εμφάνιση της η κόκκινη κηλίδα. Αφήστε για την βρώμα του πεθαμένου αίματος. Ήταν αφόρητη. Είχα πολλά νεύρα αλλά αυτό είναι φυσιολογικό για τις δύσκολες αυτές μέρες. Ευτυχώς ο φίλος μου δεν είχε πρόβλημα να με πηδάει τις ημέρες αυτές. Στην αρχή ζήτησε κώλο αλλά δεν του έδωσα. Αρκέστηκε να μπαίνει στην υγρή κόκκινη φωλιά μου. Αλλά το πρόβλημα δεν ήταν με αυτόν. Το πρόβλημα ήταν με όλους τους υπόλοιπους. Δεν χορταίνω πούτσα και δεν μπορούσα να γαμηθώ επειδή ορισμένοι σιχαίνονταν και ο κώλος μου ήδη είχε υποστεί προκτοραφή......."

κάπου εδώ σταματάει η μαρτυρία της εθελόντριας γιατί ξέφυγε. Πείσαμε την κοπελιά να χρησιμοποιήσει τα νέα μουνόπανα με φτερά και να μας αναφέρει τις απόψεις της

"Πραγματικά τώρα νιώθω γυναίκα. Δεν ήξερα καν ότι υπάρχουν μουνόπανα. Δεν με είχε ενημερώσει κανείς. Σπουδαία ανακάλυψη. Και τα φτερά μου έδωσαν θάρρος και αυτοπεποίθηση. Το κάλυμμα τεχνολογίας SoftDry με κρατάει στεγνή από σιχαμένα αίματα, όχι όμως και από τα υγρά της κάβλας. Μοναδική εμπειρία. Η αίσθηση φρεσκάδας που μου προσφέρουν τα πλαϊνά φτερά προστασίας έδωσαν αέρα στο μουνί μου. Ο υπέρ απορροφητικός πυρήνας ασφαλίζει την έμμηνο ρύση και δεν την αφήνει να κυλήσει στα μπούτια ή να σταμπαριστεί στο παντελόνι. Με έσωσαν τα μουνόπανα. Τώρα μπορώ να γαμηθώ το ίδιο καλά χωρίς αναστολές και να ρουφήξω καβλιά....

κάπου εδώ σταματάει η μαρτυρία μετά την χρήση της σερβιέτας της εθελόντριας γιατί πέσαμε σε πουταναριό.

Απλό σαπούνι
Είσαι αρρενωπό αρσενικό και δεν σε αμφισβητεί κανείς. Οι πράξεις σου είναι τόσο αρχιδάτες και ξηγημένες που οι γυναίκες κάθονται κλαρίνο μπροστά σου. Δουλεύεις σαν σκυλί ολημερίς και ολονυχτίς και ο ιδρώτας έχει γίνει κολλητός σου. Βγάζεις τα παπούτσια σου και μέχρι το γύναιο να σου φέρει τις παντόφλες έχει πεθάνει στην διαδρομή από την βρώμα. Μυρίζεις τις μασχάλες σου και σε πιάνει ζαλάδα αλλά είσαι δυνατός και δεν λιποθυμάς. Πλύσου λίγο ρε μαλάκα. Το μπάνιο σώζει ζωές. Αρκετές πήρες ως τώρα ρε βρωμύλε με την παρουσία σου σε κλειστούς χώρους. Είναι απλό. Μπαίνεις στο μπάνιο βγάζεις τα ρούχα και τα πετάς στον κλίβανο. Μπαίνεις στην μπανιέρα και ρίχνεις νερό πάνω σου. Αρκετό μην το λυπάσαι. Μετά πάρε στην σκληρή και αφυδατωμένη παλάμη σου το σαπούνι και τρίψου με βία σε ολόκληρο το κορμί. Ξέπλυνε με ζεστό νερό. Επανάλαβε την διαδικασία ωσότου εμφανιστεί το αληθινό χρώμα του δέρματος σου. Είδες που δεν είσαι μιγάς τελικά ; Η βρώμα σε έκανε έτσι. Πλέον δεν είσαι απολίτιστος και μπορείς να κυκλοφορείς ελεύθερα παρέα με άλλους ανθρώπους. Απλά προσπάθησε να πλένεσαι με σαπούνι συχνά. Όχι μόνο στις μεγάλες γιορτές. Τρίτη Πέμπτη Σάββατο ας πούμε είναι μια καλή αρχή. Μπορείς και πιο συχνά ; Είσαι Θεός.

Μπατονέτες
Δεν ακούς καλά τελευταία και σου ξεφεύγουν μυστικά που ψιθυρίζονται στον κύκλο της παρέας σου. Αναρωτιέσαι γιατί να συμβαίνει αυτό και προσπαθώντας να ακούσεις καλύτερα πλησιάζοντας πιο κοντά γίνεσαι αντιληπτός και σε αρχίζουν στις φάπες. Το μαξιλάρι του κρεβατιού είναι μόνιμα κίτρινο από λεκέδες και η γυναίκα σου σε έδιωξε από το σπίτι. Δυστυχώς για αυτήν υπάρχει λύση να επιστρέψεις ξανά αναζωγονημένος. Τα αφτιά σου έχουν πιάσει κερί. Πρέπει κάποια στιγμή της ζωής σου να τα καθαρίσεις για να ακούς καλά. Μην δοκιμάσεις με το δάχτυλο. Μην δοκιμάσεις με το μεγαλωμένο νυχάκι του μικρού δακτύλου. Μην δοκιμάσεις με το κλειδί της εξώπορτας ή του αμαξιού. Μην δοκιμάσεις να πεις στην πουτάνα στο κωλόμπαρο να στα καθαρίσει με την γλώσσα. Η λύση είναι μια και δεν χωράει αμφιβολία. Μπατονέτες. Έχουν ανακαλυφθεί χρόνια. Καιρός να τις ανακαλύψεις και εσύ.
Προσοχή : Κάθε μπατονέτα είναι για μία χρήση. Μετά την πετάμε στα σκουπίδια. Δεν την ξεπλένουμε και την βάζουμε πάλι στο κουτάκι.

12 σχόλια:

  1. Ωραίος ρε πούστη, ωραίος!
    Αυτό για το σαπούνι θα το στείλω σε μερικούς "φίλους"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μου αρέσει η πρόστυχη, βαρβάτη, γλώσσα με χρησιμοποιείς, παρέα με τεχνοκρατικά στοιχεία και επιστημονική τεκμηρίωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σαπούνι, ε; Αυτή είναι εφεύρεση. Τρομερό. Και να σκεφτείς ότι θα μπορούσα να το είχα σκεφτεί εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απαντήσεις
    1. Να ναι καλές οι νύχτες σου και καλύτερες οι μέρες σου !

      Διαγραφή
  5. Σαπούνι ευαίσθητης και απλό σαπούνι γάμησαν πάτους και δεν με άφησαν να φάω με την ησυχία μου....αγαμήσου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά τρως και με διαβάζεις ταυτόχρονα ;
      Καλά να πάθεις.

      Διαγραφή
  6. Δεν είχα ιδέα ότι εννοούσε την συγκεκριμένη περιοχή ως ευαίσθητη...
    Να σαι καλά ρε Πέρη που μας επιμορφώνεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προσπαθώ να σας αναλύω όσο καλύτερα μπορώ αυτά που αναφέρω για να μην μου κάνετε μετά ερωτήσεις.

      Διαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις