Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Πυροβολήστε τους (Πράξη 1η)

Ντροπή σε όλους μας μα πιο πολύ σε αυτούς :

Προκλητικά θεοσεβούμενος που δυστυχώς οι αμαρτίες τους είναι τόσες πολλές όσες τα σπυριά στην μπάλα του μπάσκετ. Μακροί σταυροί, προσευχές και ευχές για τα μάτια του κόσμου αλλά όταν δεν βλέπει ο πολύς κόσμος η χριστοπαναγία πάει σύννεφο, το κέρατο περικοκλάδα και το κουτσομπολιό Τατιάνοχριστίνα Λαμπιροστεφανίδου. Με την βοήθεια του Θεού θα τους γαμήσουμε την Π.........
Αίσχος ρε

Οι βρωμιάρηδες της χέστρας. Εντάξει μαλάκα ή μαλάκο, κατούρησες έχεσες τράβηξες μαλακία σε δημόσια χέστρα τουλάχιστον καθάρισε με το κωλοβουρτσάκι τα υπολείμματα του σκατού σου που έκανε ορειβασία. Επίσης όταν πας για ψιλό πόσο κόπο θα σου κάνεις να τραβήξεις το καζανάκι ώστε ο επόμενος που θα μπει να μην δει τα βρωμερά σου ούρα στον πάτο της λεκάνης. Σκούπισε επίσης με λίγο κωλόχαρτο το κάθισμα της τουαλέτας αν κατουράς με διασπορά. Και εσύ μαλακισμένη μην πετάς την σερβιέτα στην λεκάνη. Υπάρχει καλαθάκι δίπλα χαϊλόου.
Και ήμαρτον δεν κάνουμε χειραψία σε γνωστούς βγαίνοντας από το δωμάτιο ξαλάφρωσης.

Στους τύπους που σε χαιρετάνε από κοντά και κοιτάνε ανέκφραστα αλλού. Ηλίθιε σε εμένα μιλάς κοίτα με στα μάτια ή στο κούτελο ή δεν ξέρω εγώ προς το μέρος μου. Δεν είσαι τυφλός και προσπαθείς να ακούσεις που βρίσκομαι. Μαλάκας είσαι.

Στους πλέον πολύ συχνούς εκνευριστικούς τύπους και τύπισες που τηλεφωνούνε ντάλα μεσημέρι για υπερπροσφορές παροχής ίντερνετ ή για ληστρικές πιστωτικές κάρτες. Όταν σου λέω πως δεν ενδιαφέρομαι κλείστο το ρημάδι μην προσπαθείς να με πείσεις με ηλίθια επιχειρήματα του τύπου "Έχετε ξαναχρησιμοποιήσει πιστωτική κάρτα ; Πως λέτε πως δεν σας ενδιαφέρει ; Αααα ναι έχεις δίκιο. Εσύ έχεις γαμηθεί με ρινόκερο ; Όχι ; Πως ξέρεις ότι δεν θα σου αρέσει όταν σου σερβίρει τα άντερα στο χέρι ;

Σε όλες τις εταιρίες του τύπου Πρίνου, Σιλουέτ , Μποντιλάιν και αρχίδια. Είναι κλέφτες οι άνθρωποι και μου το έχουν αποδείξει και σε εμένα. Την είχα πατήσει παλιότερα με θεωρούσα λιγότερο μαλάκα . Και τα ΔΩΡΕΑΝ ραντεβού είναι απλά σχεδιασμένα ώστε να σου πρήζουν τον πούτσο ώστε να πάρεις κάποιο πρόγραμμα αποτρίχωσης στο αριστερό κωλομέρι . Λες να σε θυμούνται σαν τον Ιησού Χρηστό Σωτήρα και να σου τηλεφωνούν συχνά να πας για ΔΩΡΕΑΝ πρόγραμμα καθαρισμού ; Όχι στόχος του είναι η τσεπούλα σου μαλάκα μου, όχι οι ωραίες μαλακίες που έλεγες την ώρα που σου καθάριζαν το κούτελο από την λέπρα.

Σε αυτούς που ακόμα δείχνουν φωτογραφία του αυτοκίνητου τους στις γκόμενες στα μπαρ. Σόρρι κατεστραμένε οι γκόμενες έχουν ξυπνήσει. Πρέπει πλέον να δείξεις κάτι περισσότερο από αυτό.

Στους ηλίθιους και πάντα απρόσεκτους ντιλιβεράδες με τα παπάκια. Αν γουστάρεις φίλε να σκοτωθείς εκτυνασόμμενος από το παπί σου με 120 χιλιόμετρα μαγκιά σου. Αλλά να πας να καρφωθείς σε καμιά μάντρα σε κανά τοίχο ή σε κάποια κολόνα της ΔΕΗ. Στο αυτοκίνητο μου όμως να μην καρφωθείς γιατί ταυτόχρονα μπλέκω και εγώ. Και προπάντων δεν θέλω να έχω τύψεις για έναν μαλάκα απρόσεχτο που νομίζει ότι είναι πολύ νέος και ικανός ώστε να ξεγελάσει το θάνατο.

Στους οικολόγους. Και όπως λέει ο τεράστιος Μιχάλης, τον πλανήτη τον καταστρέψει η υπεργεννητικότητα. Αυτοί τι ψάχνουν να βρουν δεν ξέρω. Αν ψωφίσει και η τελευταία καρέτα καρέτα και τι έγινε; Αν γεννηθεί ένα παιδάκι στην Αφρική με σκοπό να πεθάνει σε 1 χρόνο μάλλον αυτό δεν τους απασχολεί.

Στους μαλάκες παραγωγούς που βγάζουν ακόμα ταινίες soft porno.

Στους δημιουργούς της γαστρονομικής ή gourmet κουζίνας. Δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν μια μαλακία σαν σκατό μετά από επεξεργασία σε μπλέντερ με γαρνίρισμα μύξας από καρακάξα να αποτελεί ΟΥΑΟΥ θέαμα με τιμή αστρονομική. Αν ψωμολυσσάς στην πείνα τώρα με την κρίση να δούμε τι θα προτιμήσεις να φας σπαλομπριζόλα χοιρινή με πατάτες τηγανητές τίγκα στο λεμόνι με ψωμάκι για παπάρα συνοδευόμενη από σαλάτα χωριάτικη ή σφυρίδα με σκόρδο και σάλτσα νερατζιού συνοδευόμενη από πένες με μπλε τυρί.

Στους δημοσιογράφους που δίνουν αξία και προσοχή σε τηλεοπτικά νούμερα με σκοπό την τηλεθέαση του καναλιού που εργάζονται Ναι ρε μαλάκα δημοσιογράφε δεν θεωρήσε σπουδαγμένος όταν κάνεις ρεπορτάζ για τον αρραβώνα της κόρης της Άντζελα Δημητρίου. Αν έχεις πάρει εντολή από ψηλά παραιτήσου. Αυτός είναι ο στόχος της επαγγελματικής σου καταξίωσης ;

Σε αυτούς που φοράνε μπλουζάκια με τεράστιο "v". Όπα ρε φίλε εσύ ανακάλυψες το αντρικό ντεκολτέ. Τουλάχιστον στις γυναίκες βλέπουμε και λίγο βυζί και γουστάρουμε. Εσύ τι προσπαθείς να δείξεις ; Τον φέτα κοιλιακό ή το άτριχο στήθος σου ; Καλύτερα βγάλε το μπλουζάκι και κάνε τόπλες

Στους πανήβλακες που μπαίνουν στα διάφορα blogs στο ίντερνετ σαν ΑΝΏΝΥΜΟΙ και βρίζουν να ξεθυμαίνουν επειδή τους βίαζε ο πατέρας τους. Ρε φίλε μια είναι η λύση : ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ.

Σε όσους πιστεύουν πως το Ελληνικό Πρωτάθλημα (Super League) το παίρνει πάντα ο καλύτερος. Συμφωνώ, ο καλύτερος επιχειρηματίας το παίρνει πάντα.

Σε αυτούς που πίνουν ουίσκι special με κόκα κόλα. Τα
special ουίσκια που λες φίλε μου είναι ποιοτικότερα και γευστικότερα από τα απλά. Και αυτό μπορείς να το γευθείς μόνο αν τα πίνεις σκέτα. Όταν βάζεις κόκα κόλα στο ουίσκι τότε όλα μα όλα είναι ακριβώς τα ίδια. Σκατά δηλαδή. Και σε συμβουλεύω δεν εντυπωσιάζεις την γκόμενα σου ή την bar woman αν παραγγείλεις ένα Dimple με κόκα κόλα. Και καλά πες ότι το γκομενάκι σου είναι τούβλο και την εντυπωσιάσεις και σου κάτσει. Την bar woman όμως δεν την πείθεις ότι ξέρεις να πίνεις.

Στους μαλάκες που πιστεύουν πως θα γαμήσουν με ένα σχόλιο στο facebook στην φωτογραφίας μιας αιθέριας ύπαρξης. Και 9 στα 10 σχόλια από αυτά είναι σχεδόν copy paste. Περισσότερες πιθανότητες υπάρχουν να εμφανιστούν στην γη οι βροντόσαυροι παρά να σου πει η γκόμενα πέρα του κλασικού ευχαριστώ πολύ, Ααα είσαι φοβερός άντρας. Αλήθεια το εννοείς αυτό το "Είσαι κουκλάρα" ; Θα ήθελα να σε γνωρίσω από κοντά. Μπορείς να έρθεις σπίτι μου τώρα, είμαι με μια φίλη μου και ψάχνουμε βοήθεια για να κάνουμε προπόνηση με τους καινούργιους δονητές μας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις