Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

El Classico

Special One, Two, Tree, Four, Five.
Αγαπητέ κύριε Μουρίνιο δυστυχώς χάσατε. Η μεγάλη έπαρση τιμωρείται. Η καθολική υπεροχή της Μπαρτσελόνα ήταν καταφανέστατη σε όλο το διάστημα του αγώνα. Βασικά μετά το 4-0 κατέβασε ταχύτητα αλλά η συντριβή ήρθε. Στο Ελ Κλάσικο αποτέλεσμα Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης = 5 -0. Μπορεί ο Μέσι να μην σκόραρε αλλά δημιούργησε τα γκολ . Ήσουν και θα είσαι για πάντα καραγκιόζης Κριστιάνο. Καλή χώνεψη.


Το Κατερινάκι αποχώρησε από το Just the 2 of us. Τυχαίο ; Δεν νομίζω. Ντροπή σας ρε άμπαλοι μουσικοκαλλιτεχνοπαραγωγή. Τι θα βλέπουμε τώρα τον Ιατρόπουλο να κάνει τον σταυρό του ; Εδώ το βίντεο της αποχώρησης. Σκληρές σκηνές.

Οι βαρεμένοι της Pirelli κάθε χρόνο μαζεύουν ότι πιο άσχημο υπάρχει στον κόσμο και φτιάχνουν ένα ημερολόγιο. Κυκλοφορεί σήμερα της νέας χρονιάς που πλησιάζει.

Μετά σου λέει πως οι Ελληνίδες στο εξωτερικό δεν κάνουν προκοπή. Η Georgia Karabinis δουλεύει πολύ σκληρά πάντως. Αλλά και το photoshop πάει σύννεφο.

Καλό. Αλλά μόνο στις διαφημίσεις. Η πραγματικότητα διαφέρει.
Αγαπητοί καταστροφολόγοι δημοσιογράφοι να κανονίζετε πιο συχνά απεργίες μπας και ηρεμήσουμε και εμείς λίγο. Αφού δεν βοηθάτε που δεν βοηθάτε την κατάσταση αράξτε λίγο για ξεκούραση. Δυστυχώς μαζί με αυτούς απεργεί και η ΕΡΑ Σπορτ. Το μόνο άσχημο.

Αυτός δεν βαρέθηκε να κάνει τέτοια έρευνα ; Ανακαλύψτε κάτι χρήσιμο επιτέλους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις