Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Ε ρε γλέντια...


Γιάννης Μπουτάρης vs Μητροπολίτης Άνθιμος
Θα έχουμε μια τετραετία show θέλω να φαντάζομαι. Μετά την εκλογή του δήμαρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη ο Υπερμακαριότατος Πανάγιος (κτλ) Μητροπολίτης Άνθιμος έδωσε συχωροχάρτι στον νεοεκλεγέντα δήμαρχο. Αλλά σαν να μην το ήθελε αυτός δήλωσε πως θα δημιουργήσει αποτεφρωτήριο νεκρών στην συμπρωτεύουσα Ε ρε γλέντια.

Τζαμί η Αθήνα
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς εμένα πάντως μου μοιάζει ακραίο. Σέβομαι τα πιστεύω του καθενός. Ας σεβαστούν και αυτοί τα δικά μου. Το να γίνετε το κέντρο της πόλης "τζαμί" σε κάνει να νιώθεις πως δεν βρίσκεσαι στην πόλη σου αλλά σε μια κατακτημένη πόλη από Μουσουλμάνους Οι μαζικές συγκεντρώσεις αυτού του τύπου μόνο προβλήματα μπορεί να προκαλέσουν και σε εμάς και σε αυτούς. Καλό είναι να αποφεύγονται
.

The Walking Dead
Άντε τώρα να ξυπνάς μετά από πυροβολισμό σε ένα άδειο και μισογκρεμισμένο νοσοκομείο. Να ψάχνεις στον περίβολο να δεις τι παίζει και να ανακαλύπτεις εκατοντάδες πτώματα τυλιγμένα σε σακούλες . Να πηγαίνεις σπιτάκι σου να δεις γυναίκα και παιδί και αυτοί να είναι άφαντοι . Και κάπου εκεί που προσπαθείς να καταλάβεις αν ονειρεύεσαι ή όχι να σου και ένα διαμελισμένο πτώμα να σέρνεται να σε κατασπαράξει . Οι νεκροί αναστήθηκαν με κάποιο τρόπο και περπατάνε. Νέα σειρά από το AMC για τους φαν τον ζόμπι . Αν σας έλειψε η γκόμενα - γιατρίνα του Michael Scofield στο Prison Break θα την συναντήσετε πάλι αυτή την φορά να προσπαθεί να ξεφύγει από αχόρταγα σαρκοφάγα ζόμπι. Δεν είναι άλλη από την Sarah Wayne Callies . Δείτε ένα trailer μπας και ψηθείτε λίγο .


Facebook killer
Καλή φάση. Όλα τα μηνύματα ενοχλητικά και μη να έρχονται απευθείας σε αυτό το mail, το οποίο ανήκει αποκλειστικά στο Facebook. Αρκετά χρήσιμο.


Φαχάντ Καλφάν
Τι να του πουν αυτουνού του παιχταρά ο Ντιόγο και ο Μήτρογλου. Αυτό το γκολ δεν χάνετε και όμως χάθηκε. Στο Ουζμπεκιστάν βέβαια τι μπάλα να ξέρουν αλλά η συγκεκριμένη περίπτωση είναι απίστευτη.


Πνίγηκε από τα γέλια
Το να λες πετυχημένα αστεία και να κάνεις τους άλλους να γελάνε σε κάνει να νιώθεις καλά. Το να λες όμως αστεία τόσο καλά που να κάνει τον άλλο να πνίγεται από τα γέλια είναι απλά ένα κομπλιμέντο; Η συγκεκριμένη κυρία μάλλον το έζησε και παραλίγο να πεθάνει...


Kelly Osbourne
Έλα τώρα πες την αλήθεια. Επίτηδες το έκανες για να μας δείξεις ότι το έχεις ξυρισμένο....



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις