Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Κατηγορίες γυναικών στην επαρχία (και αλλού)

ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΜΕ ΚΑΘΕ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΧΙΟΥΜΟΡ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΊΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΑΤΡΕΥΩ ΟΛΕΣ ΑΝΕΞΑΊΡΕΤΟΣ ΚΑΘΩΣ ΕΙΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΦΥΛΛΟ. ΕΠΙΦΥΛΆΣΣΟΜΑΙ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΡΙΚΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ.

Η ωραία (που είναι και ωραία)
Είναι πάντα στην πένα. Ντυμένη, στολισμένη, βαμμένη ακόμα και όταν πάει στο περίπτερο για τσιγάρα. Στην χειρότερη να την δεις με καμιά φόρμα γκρι άσπρο φουτερακί και τεράστια μάσκα γυαλιά να καλύπτει την αγουροξυπνημένη όμορφη μουρίτσα της. Είναι ωραία και το ξέρει, της το λένε συχνά αλλά ποτέ δεν λέει "Όχι δεν είμαι" απλά χασκογελάει με κάθε τύπου κομπλιμέντο Δουλεύει κυρίως σε πόστα που φαίνεται καλά είναι ευγενική με όλους και ποτέ μα ποτέ δεν κυκλοφορεί μόνη της. Συνήθως σέρνει κάποιο μυξιάρικο πιτσιρίκι (γκομενάκι ετών 18) που την έχει σαν πρότυπο ή κάποια εξίσου Ωραία αλλά με διαφορετικό στυλ για να μην τις μπερδεύουν. Το γενικό της ντύσιμο ποτέ μα ποτέ δεν είναι πρόστυχο αλλά φροντίζει πάντα μα πάντα να αφήνει αρκετά εκτεθειμένο κάποιο σημείο του κορμίου της. Ο γκόμενος της είναι ο κλασικός πρησμένος από το πολύ γυμναστήριο με baby face αλλά πάντα λιγότερο έξυπνος από αυτήν του. Θα την συναντήσεις σε καφετέριες μπαρ που πάντα έχουν κόσμο και θα σκάσει μύτη πάντα όταν το μαγαζί είναι στα ντουζένια δηλαδή πάντα μετά της 12, είτε πρόκειται για πρωί στην καφετέρια είτε πρόκειται για μπαράκι το βραδάκι. Παρατηρεί πράγματα γύρω της με πλάγιο μετωπικό βλέμμα ψιλομπλαζέ αλλά ειλικρινές. Φροντίζει να γελάει δυνατά και χαζά ώστε να νομίζουν ότι είναι προσιτή. Αλλά μην κάνεις το λάθος και της την πέσεις χύμα και ατσούμπαλα. Έχεις χάσει μες την έδρα σου με 0-5. Νομίζει ότι είναι ρομαντική αλλά δεν είναι. Ονειρεύεται το πριγκιπόπουλο με τα παλάτια κτλ και καλά κάνει. Της αξίζει αλλά....
Βαθμός δυσκολίας κατάκτησης : 9

Η ωραία (που δεν είναι ωραία)
Η συγκεκριμένη προσωπικότητα προσπαθεί να κάνει όλα τα παραπάνω για να μοιάσει στην ωραία. Το καταφέρνει σε αρκετά αλλά δυστυχώς υστερεί στο κυριότερο σκέλος. Δεν είναι ωραία. Είναι απλά συμπαθητική στην φάτσα. Και επειδή νομίζει ότι είναι ωραία δυσχεραίνει την θέση της και γίνετε περίγελος. Κάπου κάπως κάποτε στην ζωή της βρέθηκαν 5-6 μπακουρομαλάκες μπιχλιμίτζουρες και της τάξανε λαγούς με πετραχήλια Επίσης της είπανε και ένα σωρό μαλακίες μπας και την απαυτώσουν αλλά αυτή δεν λύγισε. Τα κατάφερε και αντεπεξήλθε στο φοβερό μαρκάρισμα της αντρικής πολιορκίας και από τότε άντε πιάστε την.
Δεν είναι εύκολη σε καμία περίπτωση αλλά δυστυχώς μένει μόνη της για πολύ καιρό. Ο κ. Τέλειος για την κα.Τέλεια δεν λέει να φανεί αλλά αυτή έχει την υπομονή να περιμένει. Ώσπου φτάνει 35 και παντρεύεται έναν από αυτούς που της την είχαν πέσει την πρώτη φόρα και τους έστειλε. Η μύτη της ποτέ δεν πέφτει κάτω από το ύψος του πολύφωτου, τα ρούχα της μοιάζουν ακριβά αλλά δεν είναι, οι φίλοι της την αγαπάνε αλλά αυτή δεν τους αγαπάει. Με την πρώτη ευκαιρία τους θάβει βαθιά, πολύ βαθιά στην γη Δεν πάει όπου και όπου όταν δεν έχει πιει, αφού πιει πάει και σε κωλόμπαρα. Κατά βάθος δεν είναι τόσο κακιά (κανένας δεν είναι) αλλά ο αγώνας που κάνει για να καταφέρει να πιάσει κορυφή της χαλάει τον χαρακτήρα.
Βαθμός δυσκολίας κατάκτησης : 12 (με άριστα το 10 πάντα)


Η ψωνάρα
Διαβάστε όλα τα παραπάνω ξανά. Επικεντρωθείτε στα αρνητικά. Μετά κάντε μια πρόσθεση και βάλτε τα όλα σε αυτήν την κατηγορία. Την κατηγορία της ψωνάρας. Είναι πολύ ωραία αλλά όχι πάντα. Αλλά και να μην είναι θα σε κάνει να το πιστέψεις ας είσαι και ο τελευταίος γαμίας όλων των ηπείρων. Ότι πιο σικ και ακριβό κυκλοφορεί στην αγορά (της Αθήνας πάντα, δεν ψωνίζει στην επαρχία) το φοράει πάνω της. Πυκνά συχνά ψωνίζει και από το εξωτερικό. Όχι προς Θεού ποτέ από την Κίνα αλλά από τους μεγάλους οίκους μόδας του Παρισιού του Μιλάνου της Μαδρίτης κτλ. Πάντα έχει φωτογραφίες για αποδεικτικά στοιχεία και πάντα κουβαλάει στο πορτοφολάκι το Lui Vuitton την απόδειξη αγοράς με σφραγίδα από τον μακαρονά Ιταλιάνο. Μιλάει μόνο με τους ομοίους της και αν τολμήσεις σαν θνητός και την ρωτήσεις κάτι απλό θα σε κοιτάξει με ένα βλέμμα σαν να της σκότωσες το ερμαφρόδιτο γατάκι της. Αν σου απαντήσει χωρίς υποτιμητικό σχόλιο παίξε τζόκερ. Ο άντρας που θα σταθεί δίπλα της δεν χρειάζεται να είναι Σάκης Ρουβάς ή Τζορτζ Κλούνει. Ούτε καν Σον Πεν ή Ζεραρ Ντεπαρτιέ. Αν έχει φράγκα έτοιμα για σπατάλη και ψώνια είναι ο ιδανικός. Ας έχει και 4 χέρια 8 αφτιά και τρίχες στις παλάμες. Θα τον λατρέψει, θα τον αγαπάει μια ζωή θα τον παντρευτεί και θα ζήσουν ευτυχισμένοι Για πάντα. Εκτός αν τελειώσουν τα λεφτά. Όχι που θα την πειράξει που δεν θα έχει φακές ή φασόλια να φάει. Το πρόβλημα είναι ότι το τελευταίο συνολάκι της Ντονατέλα Τραβελι Βερσάτσε δεν θα μπορέσει να γίνει δικός της. Πάντως με τους όμοιούς της κάνει πολύ καλή παρέα, ξεφαντώνει, χαβαλεδιάζει, βρίζει, βλέπει και ποδόσφαιρο.
Βαθμός δυσκολίας κατάκτησης : 3 (εφόσον τα χεις πολλά και χοντρά....τα λεφτά)

Το πορνίδιον
Ηλικία δεν παίζει ρόλο, αλλά συνήθως είναι μεταξύ 18 και 23. Η χαρά των αντρών. Η χαρά του εύκολου σεξ. Η χαρά των μπαρ των καφετεριών, των εμπορικών κέντρων των sex shop των πάντων. Αλλά η δυστυχία και η κατακραυγή των υπόλοιπων γυναικών. Ο ρουχισμός της είναι τόσο λιτός όσο τα γύναια στην αρχαία Ελλάδα. Δεν δίνει σημασία από που θα ψωνίσει αρκεί αυτό που θα ψωνίσει να κάνει το 99,99% των αντρών να εκσπερματώνουν μέσα από το παντελόνι τους όταν την βλέπουν. Δεν δίνει λόγο δεν παίρνει λόγο από κανέναν. Είναι για την πάρτι της και όποιος δεν θέλει να το καταλάβει να πάει να ψωφίσει παραπέρα. Γονείς δεν γίνεται να έχει, μάλλον φύτρωσε κάπου γιατί απλά δεν θα τους δεις ποτέ. Μπορεί να καταφέρει σε χρόνο ΝΤΕ ΤΕ να κάνει φιλίες δεκάδων χρονών να εξαφανιστούν στο άψε σβήσε. Θα πηδηχτεί με τον καλύτερο σου φίλο ενώ τα έχεις μαζί της, θα πηδηχτεί με την γκόμενα σου, με τον πατέρα σου ενώ πλένεις τα δόντια σου στο μπάνιο, τον παπά της ενορίας όταν θα πάει για εξομολόγηση ακόμα και τον μικρό δεκαπεντάχρονο αδερφό
αν είναι γλυκούλης όταν θα τον στείλεις σπίτι της να του δώσει τα παλιά λυσάρια για τις ασκήσεις γεωμετριας . Μετά θα κλαίει στην αγκαλιά σου και θα σου πει την ιστορία της ζωής της που μοιάζει με αυτήν την Πακίτα Γκαγιάδο. Θα την λυπηθείς και θα την συγχωρέσεις 88 φορές γιατί είναι καλή ψυχούλα αλλά της αρέσει το κοκό ρε γαμώτο Η λέξη εμπιστοσύνη δεν υπάρχει ούτε στα βάθη της ψυχής της, μια λέξη που πρέπει να σου φαίνεται κινέζικη όταν είσαι μαζί της και σε εσένα. Επίσης μην τολμήσεις και την βάλεις να κάνει παρέα μα άλλες νορμάλ κοπέλες. Η κατακραυγή θα είναι τόσο μεγάλη που θα φτάσεις στο σημείο να έχεις σηκώσει το χέρι ψηλά σαν τον Ιησού και να λες ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτο. Θα την συναντήσεις παντού και θα ξεχωρίζει από χιλιόμετρα. Άξιο σημείο παρατήρησης είναι πως όταν μπαίνει σε ένα μαγαζί κάνει 2 ώρες μέχρι να βάλει τον κώλο της κάτω καθώς θα φυλήσει σταυρωτά όλους του άντρες του μαγαζιού. Από το πορτιέρη μέχρι και τον λατζέρη ή τον Αλβανό που βάφει τον φράκτη. Στις γυναίκες ένα χαλαρό γεια πετάει και ρίχνει τα μάτια κάτω. Όχι από ντροπή πάντως. Παρακάλα μόνο μην τύχεις στην περίπτωση ψυχολογικής έντασης που θα της τύχει μια φορά το εξάμηνο μην είναι μες το αμάξι σου και την ετοιμάζεις για φίκι φίκι. Δεν υπάρχει περίπτωσή να σου κάτσει ακόμα και αν είσαι ο Τζιμπρίλ Σισέ μετά τον αγώνα με τον γαύρο. Θα σε αφήσει στα κρύα του λουτρού και θα φύγει χωρίς καληνύχτα. Δοκίμασε ξανά την επόμενη ημέρα.
Βαθμός δυσκολίας κατάκτησης : 1

Η παρλαπίπο
Δεν υπάρχει φρένο όταν ξεκινάει και μιλάει. Η τελεία στα κείμενα της είναι είδος προς εξαφάνιση. Ο διάλογος έχει πεθάνει και έχουν κάψει την στάχτη του. Η φωνή της εφιάλτης στον δρόμο με τις λεύκες. Δεν μπορεί θα κουραστεί λες. Δεν κουράζεται. Δεν μπορεί θα στεγνώσει το στόμα της λες. Δεν στεγνώνει. Δεν μπορεί λες θα γίνει Δευτέρα Παρουσία και θα σωθώ πηγαίνοντας στην κόλαση. Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει ποτέ Δευτέρα Παρουσία και το ξέρεις, αλλά ελπίζεις. Θα προτιμήσεις να μυρίζεις τι μασχάλες του Κουασιμόδου παρά αυτό το λογύδριο. Και όταν μετά από 12 τσιγάρα 47 γουλιές καφέ και 65 ξυσίματα της κεφάλας σου σταματήσει για κλάσματα δευτερολέπτου και προσπαθήσεις να πάρεις τον λόγο θα έχεις ξεχάσει τι ήθελες να πεις. Θα κουνήσεις την κεφάλα σαν τον Φόρεστ Γκαμ ζητώντας λύπηση και αυτή θα σου πετάξει την εξής ατάκα:
-Είσαι πολύ καλός ακροατής, ξέρεις να ακούς, Ευχαριστώ που δεν με διακόπτεις.
Και μετά θα ξεκινήσει την ανάλυση της ψυχολογίας των βατράχων σε περίοδο ξηρασίας. Η παρλαπίπο όταν δεν μιλάει σκέφτεται από μέσα της τι θα πει όταν τελειώσεις από τον χρόνο των 32 μιλισεκόντ που σου έδωσε για να απαντήσεις σε μια ερώτηση που έκανε. Στα αρχίδια της η απάντηση αν προλάβεις και την δώσεις σε αυτό το διάστημα. Σημασία έχει τι έχει να πει αυτή. Εσύ δεν ξέρεις τίποτα για οτιδήποτε. Είσαι κουραμπιές χωρίς άχνη ζάχαρη. Θα σου βγάλει λάθος και την ημερομηνία γέννησης σου γιατί απλά έχει ένα φίλο στο Καμερούν που είναι μεγάλος επιστήμονας και της είχε πει κάποτε πως το Matrix είναι η αλήθεια που επικρατεί
στον κόσμο μας. Μπορεί να είναι και Θεά ομορφίας αλλά και μόνο με την σκέψη της κουβεντούλας μετά του σεξ σου δένετε το τσουτσουνι κόμπος. Πάντως είναι η τέλεια γυναίκα αν είσαι κουφός. Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά δεν αξίζουν σημείο αναφοράς μιας και είναι πολύ κοινά. Θα την καταλάβεις στο πρώτο δεκάλεπτο της γνωριμίας. Θα σε κοιτάξει στα μάτια με δέος και θα πεις Ωχ η γυναίκα της ζωής μου. Όντως κρύβει αγάπη το βλέμμα της αλλά όχι για σένα. Για τα αφτιά σου. Επίσης στα γλωσσόφιλα συνεχίζει και μουρμουρίζει Αν έχεις διάθεση να την αφήσεις να μιλάει συνέχεια θα κάνεις κάτι εύκολα μαζί της. Αν της πεις σκάσε ποτέ είσαι νεκρός.
Βαθμός δυσκολίας κατάκτησης : 7

Η γλυκούλα
Όλα στην ζωούλα αυτή μοιάζουν με τα κοινούμενα σχέδια μικρό μου Πόνι. Όλα είναι γλυκούλια, μικρούλια, τραγανούλια, ζουζουνιάρικα σκανταλιάρικα. Ακόμα και το χέσιμο είναι χαριτωμένο. Η γλυκούλα προφανώς ζει στον κόσμο της αλλά δεν λέει να το κατανοήσει πως δεν είναι έτσι τα πραγματάκια. Ντύνετε σαν αρκουδάκι της αγάπης σε σημείο απόλυτου ντεκαβλέ. Από μακριά μοιάζει με παιδάκι στην παιδική χαρά. Όταν συναντήσει μικρό παιδάκι θα βγάλει ήχους από το λαρύγγι της που δεν έχεις ξανακούσει στην ζωή σου. Θα κυληστεί στο πάτωμα κάνοντας την πεθαμένη και το παιδάκι θα την πατάει στο κεφάλι. Θα κάνει πως πονάει, θα νομίζει πως δεν πονάει αλλά στο τέλος θα έχει πάθει διάσειση. Βρισιές δεν ξεστομίζει ποτέ. Τα χειρότερα αισχρόλογα που θα πει θα είναι κακούλης, κακάκια και όταν οι άλλοι κατεβάζουν καντήλια αυτή θα αρκεστεί στο σκατούλης. Όταν σε ακούει και βρίζεις σε χτυπάει με την αναστροφή του χεριού της στον ώμο και σε κοιτάει θυμωμένα σαν να έκλεψες ζαχαρωτό από πεντάχρονο. Στο σεξ είναι καλή αλλά δυστυχώς όταν πέρνει ρόλος θέλει να κάνει την Στρουμφίτα και εσύ τον Δρακουμέλ (δεν ακουγετε και άσχημο εδώ που τα λέμε). Είναι αγαθή και αγνή στην ψυχή και θα σε αγαπάει ότι και αν της κάνεις. Κλαίει με το παραμικρό και μουτρώνει με σουφρωμένα τα χείλια. Συχνάζει σε παιδότοπους με τα ανηψάκια της και πίνει πάντα χυμούλη. Κατά τα άλλα φροντίζει να περιποιήτε πάντα τον εαυτό της και να μυρίζει Καζολίν. Μην τολμήσεις ποτέ και την πεις αναίσθητη γιατί απλά ηλίθιε δεν είναι και αυτό προσπαθεί να αποδείξει με 1.000.000 τρόπους. Το καταφέρνει απλά υπερβάλει λίγο.
Βαθμός δυσκολίας κατάκτησης : 6 (αν κάνεις και εσύ ζουζουνιάρικα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις