Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Πυροβολήστε τους ( Πράξη 3 )

Τις μοντέλες - παρουσιάστριες - tv persones - πόρνες που ξαφνικά απέκτησαν ποιότητα και γούστο στην μουσική και έγιναν Djs. Και δυστυχώς εμείς οι μαλάκες της επαρχίας πρέπει να πληρώνουμε και είσοδο στα clubs ώστε ακούσουμε το ετοιματζίδικο πρόγραμμα μουσικής που θα παίξει η σκατοκαργιόλα. Αφού λοιπόν είναι τόσο καλές γιατί δεν επιχειρούν να παίξουν στα μεγάλα club της Αθήνας ώστε να μαζέψουν περισσότερο κόσμο και να βγάλουν και αυτές τα προς το ζην. Σκατά. Άπατες θα πάνε αλλά ας είμαστε καλά εμείς εδώ στην επαρχία που της αγαπάμε και εκτιμάμε το ταλέντο τους.

Τους "ανάπηρους" δημόσιους υπάλληλους που απλά πιάνουν χώρο στις καρέκλες που κάθονται Δεν αναφέρομαι σε όλους. Οι περισσότεροι κάνουν καλά το έργο τους. Αλλά δυστυχώς η μειοψηφία πάντα τα γαμάει όλα. Ο "ανάπηρος" δημόσιος υπάλληλος δεν γουστάρει να του λες καλημέρα, και αν του πεις σε κοιτάει στραβά. Δεν γουστάρει να σε εξυπηρετήσει γιατί απλά δεν σε έχει ανάγκη. Το ότι πληρώνετε από τον λαό το ξέρει καλά αλλά τους έχει όλους γραμμένους στα αρχίδια του. Ο μισθός θα πέσει βρέξει χιονίσει. Δεν τον κουνάει κανείς γιατί το βύσμα του είναι τεράστιο και δεν τον αγχώνει τίποτα γιατί απλά είναι αναίσθητος. Είναι ένας παλιοχαρακτήρας που έτυχε και έγινε δημόσιος υπάλληλος στην ΔΕΗ στο ΙΚΑ στην ΕΥΔΑΠ στην Εφορία και δυστυχώς δεν μπορούμε να τον αποφύγουμε.

Όλους μα όλους τους πολιτικούς μηδενός εξαιρουμένου. Κλέφτες άνανδροι και ψυχικά διαταραγμένοι. Αν υπάρχει έστω και ένας που να μπορεί να κάνει κάτι για να αλλάξει το χάλι που βρίσκετε η Ελλάδα δεν το κάνει γιατί δεν θα έχει προσωπικό όφελος και κέρδος. Πρώτο μέλημα όλων είναι το "έξυπνο μαύρο χρήμα" στην τσέπη τους. Και όσο τους ανεχόμαστε εμείς θα πολλαπλασιάζονται σαν τις ακρίδες.

Τους δημοσιογράφους που κάνουν ηλίθιες ερωτήσεις σε άσχημες καταστάσεις.
"Πως νιώθετε που σκοτώθηκε το μοναχοπαίδι σας από πυροβολισμό του άντρα σας ενώ το είχε βιάσει ;"
Μια χαρά μωρέ ευτυχώς που το πυροβόλησε στο κεφάλι και πέθανε αμέσως αλλά δυστυχώς θα κάνουμε κηδεία με κλειστό φέρετρο. Το είχα καταλάβει ότι το βίαζε αλλά αφού πέρναγε καλά ο αντρούλης μου είπα να μην του την χαλάσω.
Και μετά στο καπάκι.
Το αγαπάγατε το παιδί σας ;
Όχι πολύ αλλά εντάξει, θα μου περάσει σύντομα
Ήμαρτον μαλάκα δημοσιογράφε που περιμένεις απαντήσεις σε τέτοιες ερωτήσεις. Και το σχόλιο που με τρελαίνει περισσότερο όταν ο ταλαίπωρος άνθρωπος δεν δίνει απάντηση στην ηλίθια ερώτηση ο ταλαντούχος ρεπόρτερ συμπεραίνει
- Η άτυχη μάνα δεν ήθελε να κάνει δηλώσεις καθώς είναι φανερά καταβεβλημένη.
Σώπα ρε βούρλο το κατάλαβες. Έτοιμο το Πούλιτζερ για πάρτι σου.

Στους αλλοδαπούς που δεν έχουν άλλη κουβέντα να πουν για την χώρα που τους φιλοξενεί παρά μόνο τις γραφικές κατηγορίες : "Στην Γερμανία, Ιταλία, Φιλανδία, Πολωνία, Καναδά, Αμερική, Σομαλία, Κουβέιτ, Σρι Λανκα κτλ δεν γίνονται αυτά τα πράγματα που κάνετε ΕΣΕΙΣ εδώ. Θα ήταν ντροπή για την χώρα μας να κάναμε κάτι τέτοιο" Το ξέρουμε ρε, αν δεν σου αρέσει το της Ελλάδος το σταρχιδικό τράβα πίσω εκεί που περνούσες καλά και φοράγατε κολάρα με αλυσίδα και άσε μας στην μιζέρια μας.

Σε όσους φωνάζουνε ΜΥΚΟΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣ. Μπράβο ρε συ πολύ πρωτότυπο Τράβα ψόφα τώρα στο πουστονήσι.

Σε όσους φοράνε σαγιονάρα διχαλωτή με κυριλέ παντελόνι. Έχω προσπαθήσει να το χωνέψω αλλά δεν γίνεται. Σόρρι. Είμαι μπανάλ το ξέρω, Και κομπλεξικός....

Στις εκκλησίες που κάνουνε ακόμα έρανο αγάπης και βγάζουνε δίσκο κάθε τρεις και λίγο. Βοηθάτε Χριστιανοί τον πλησίον σας. Οκ παππούλη να βοηθήσω από το υστέρημα μου. Να σου πω τώρα πόσο την ενοικιάζεται την γωνιακή μονοκατοικία στην δαμασκηνού ; 4.000 ευρώ; Ρε παππούλη δεν μπορείτε να κάνετε κάτι καλύτερο στη τιμή εκεί στην μητρόπολη να βάλω μέσα τα 4 μου παιδιά ; Είμαι και άνεργος. Δεν γίνεται ε ; Ααααα το πουλήσατε !!! Μπράβο, σε καλή μεριά. Κρίμα για μένα, πάρε τώρα 4 ευρώ να βοηθήσεις τα φτωχά παιδάκια.

Και τέλος ντροπή σε εμένα που κάθομαι και κράζω τους υπόλοιπους ενώ θα έπρεπε να κοιτάξω πρώτα τον εαυτό μου και τα χάλια μου. Οπότε αυτοπηροβολούμαι στο σαγόνι με σκουριασμένο G3A3.

Άντε γεια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις