Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010

Ρεαλιστικά αιματηρά Χριστούγεννα με δόσεις κακίας

Καταρχήν σας εύχομαι χρόνια πολλά με υγεία, και ο νέος χρόνος που πλησιάζει να είναι για μια μοναδική φορά καλύτερος από τον προηγούμενο, γιατί τα τελευταία χρόνια πάμε από το κακό στο χειρότερο. Δεν είμαι απαισιόδοξος. Είμαι ρεαλιστής.

Δεν είναι παντού Χριστούγεννα δυστυχώς. Το μήνυμα των ημερών διαστρεβλωμένο με γιορτές βίας και αίματος. Κρίμα.
Επιτρέπεται πλέον και επίσημα να μας ενοχλούν οι πολιτικοί με sms - mms πολιτικού περιεχομένου. Μπορούμε άραγε να τους ενοχλούμε και εμείς με τον ίδιο τρόπο με παράπονα ;

Ο Χριστός και η Παναγία. Ποντίκι είναι αυτό ή σκυλί; Άντε να σου τύχει αυτό το βόδι στο σπιτικό σου και να σου πουν "Πιάσε την σκούπα". Συγγνώμη αλλά δεν έχεις και πολλές ελπίδες.

Πέτα μωρή παλαβιάρα κανά στριγκάκι (ξέρω γίνομαι γραφικός) στο κοινό. Με αυτά τα τούβλα που φοράς για παπούτσια θα σκοτώσεις κανέναν άνθρωπο.

Τράβα ψόφα τώρα από κακία να ησυχάσουμε από εσένα και άσε το overdose sex. Ηλίθια. Αν και μπορώ να φανταστώ πως ακριβώς το εννοεί αλλά όποιος θέλει να μάθει ας μου στείλει προσωπικό μήνυμα να του εξηγήσω. Μαλακία κάνω που τον διαφημίζω αλλά ήθελα να βγάλω λίγο hate που δουλεύω Χριστουγεννιάτικα.

Παράξενα αλλά πολύ χρήσιμα gadgets. Τα πιόνια του σκακιού τι ακριβώς είναι; Αυτό που κατάλαβε το πρόστυχο και ανώριμο μυαλό μου;

13 σημαντικοί λόγοι για να μην δούμε το dvd της Βαβάτση. Δεν έχει και άδικο ο κύριος Μοίρης. Ποτέ δεν έχει.
Τα καυτά σκάνδαλα στον χώρο του αθλητισμού για το έτος 2010. Έχει και την ροζ πλευρά του ο αθλητισμός, που ροζ τις περισσότερες φορές φοράνε οι γυναίκες. Και όπως λέει και ο τίτλος του θέματος "Merry (Sexy) Christmas".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις