Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Γίνε Άρης να γουστάρεις

Μεγάλες νίκες για Άρη και Άεκ εκτός έδρας στους χτεσινοβραδινούς αγώνες του Europa League. Η Άεκ νίκησε 1-3 στο Σπλιτ την Χάιντουκ και ο Άρης 2-3 την κάτοχο του τροπαίου Ατλέτικο Μαδρίτης. Να σημειώσω πως είναι η πρώτη νίκη που παίρνει ελληνική ομάδα σε ισπανική έδρα. Γίνε Άρης να γουστάρεις.
Επίσης στην διοργάνωση της Euroleague ο Παναθηναϊκός νίκησε στην Ρωσία την ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 72-68. Η είδηση δεν είναι φυσικά η νίκη του Παο αλλά το ότι η ΤΣΣΚΑ για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια κινδυνεύει πολύ σοβαρά (για να μην πω σίγουρα) να αποκλειστεί από την πρώτη φάση των ομίλων.
Το άσχημο της χτεσινής ημέρας είναι η αναστολή του Πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών.

Αυτά κάνουν οι Αμερικανοί στρατιώτες στο Αφγανιστάν. Σίγουρα δεν είναι η πρώτη φορά. Εμείς πάντως ασχολούμαστε περισσότερο με αυτούς που πετάνε κουταβάκια σε γκρεμό. Αν ο άλλος δεν έχει πρόβλημα να σκοτώσει άνθρωπο την ώρα που κοιμάται πως θα διστάσει να κάνει οτιδήποτε άλλο.

Αν υπάρχει φυσιολογικός άντρας που να διαθέτει και τα 10 αυτά χαρακτηριστικά εγώ τον κόβω με αλυσοπρίονο και τον στέλνω με κούριερ Βραζιλία για ταρύχευση. Μέτα μου λες πως οι γυναίκες δεν ψάχνουν τον πρίγκιπα του παραμυθιού. Τίποτα άλλο θεία Λόλα ;

Ωραίος ο Παναμάς. Τρομερά τα αξιοθέατα του.
Big Brother άλλης χώρας. Τώρα αυτό το λες upskirt ή όχι. Παρακαλώ βοηθήστε με.
Και για άλλη μια φορά το βίντεο που έκανε πάταγο αυτές τις ημέρες, που πρώτος εγώ πόσταρα στο προφίλ μου και πέσανε πάνω να με φάνε. Αργεντινή λέμε !!!!
Κατερίνα για άλλη μια φορά δεν μας τα λες καλά. Ή μήπως μας τα λες.....καλά.....Δεν ξέρω μπερδεύτηκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις