Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Χριστούγεννιατικος Μπατμαν

Ρατσιστής ο Μελ Γκίμπσον ; Και ποια το λέει ; Η Γουϊνόνα Ράιντερ το κλεφτρόνι. Κανένας τέλειος δεν υπάρχει σε αυτόν τον πλανήτη ;

Η θρυλική σκηνή στο Scarface με ποπκόρν Μπράβο στα παιδάκια. Και μην γελιέστε πως δήθεν η παράσταση ήταν λάθος επιλογή. Το πιστολίδι, προτού μπει η τεχνολογία στην ζωή των παιδιών, ήταν το πρώτο τους παιχνίδι. Τι θα παίξουμε ; ΠΟΛΕΜΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!

Με τέτοιο μαλλί αφάνα δίπλα στα κεριά είναι δυνατόν να μην συνέβαινε το μοιραίο. Πάντως όλα τα λεφτά ο ράπερ Diddy που ρωτάει αν το έγγραψε η κάμερα.
Δουλειά δεν είχε ο διάολος γαμούσε τα παιδιά του μια ωραία παροιμία, και στην πράξη. Ριψοκίνδυνους να τους πεις για μαλάκες ;

Δείτε το Top 10 για την χρονιά του 2010 στο Fail Blog. Αξίζουν όλα ένα προς ένα. Αγαπημένο μου η ρουκέτα στο τρενάκι.

Μια διαφορετική άποψη για τα Χριστούγεννα.
Και μια ψηφιακή.

Έτσι για να σκάσετε μαλάκες,, φωτογραφίες από το νέο βίντεο κλιπ του Χατζηγιάννη για το τραγούδι "Το καλύτερο Ψέμα". Που είναι και κομματάρα με στοίχο ποιότητας. Και αν δεν σας αρέσει ......* Χ : ΜΟΥ..................

Αν όταν ήσασταν μικρός είχατε αγαπημένο ήρωα τον Μπάτμαν αυτό θα σας αρέσει πολύ καθώς συμπεριλαμβάνει τα πάντα μέσα σε λίγες εικόνες. Από την πρώτη του ταινία έως και την τελευταία. Όλοι οι πρωταγωνιστές, οι διάλογοι, τα εφέ, τα παρασκήνια, τα βραβεία. Είμαι σίγουρος πως θα συγκινηθείτε. Βρίστε με αργότερα.

Όταν η φύση έχει ανάψει.
Σα δεν ντρέπονται οι παρουσιάστριες του BBC. Μας το παίζουν και σοβαρές.
Την θυμάστε την Φοίβη (Alyssa Milano) από την σειρά Charmed. Ναι ναι για τις Μάγισσες λέω που έπαιζε στο Star. Ωραία κοπελίτσα ε ; Χαρείτε την.
Βίκυ Καγιά 1995. Κάθε αρχή και δύσκολη.
Πες μου τώρα εσύ πως να παρακολουθήσεις τι λέει αυτός ο μάπας. Και Ελληνικά να τα έλεγε η προσοχή θα ήταν στραμμένη σε σοβαρότερα θέματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις