Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Γράμμα στον Άγιο Βασίλη

Αγαπητέ μου Άγιε Βασίλη.

Φέτος ήμουν καλό παιδί οπότε περιμένω με ανυπομονησία να μου εκπληρώσεις κάθε χάρη που θα σου ζητήσω. Δεν είναι πολλές αλλά είναι σημαντικές και πρέπει να τις εκπληρώσεις γιατί από καλό παιδί θα γίνω αλητάμπουρας.
Καταρχήν θέλω η Ελλάδα να ξεπεράσει την οικονομική κρίση και να μπει σε περίοδο ακμής και ευημερίας. Αυτά που χρωστάμε να μας χαριστούν και όλα τα κράτη μέλη της ευρωπαϊκής ένωσης να βρεθούν με χρέος προς εμάς. Οπότε να τους τα πάρουμε και να τα χρησιμοποιήσουμε σε επενδύσεις εντός της χώρας που να βοηθήσουν κάθε άνεργο να βρει δουλειά και κάθε επιχειρηματία να πραγματοποιήσει το όνειρο του.
Ο τουρισμός της χώρας θα ήθελα να αυξηθεί κατά 80%. Οι πολιτικοί που αυτήν την στιγμή κυβερνάνε την Ελλάδα να πάθουν μαλάκυνση εγκεφάλου (επίσημα) και να αποσυρθούν. Στην θέση τους να μπουν άνθρωποι με όραμα και ήθος για τα επόμενα 3000 χρόνια.
Στον αθλητισμό και ειδικότερα στο ποδόσφαιρο θα ήθελα ο Παναθηναϊκός αφού βρει έναν πρόεδρο με αρχίδια και πολλά τρισεκατομμύρια να βγει για τα επόμενα 12 χρόνια νταμπλούχος στην Ελλάδα και να πάρει 2 Τσάμπιονς Λιγκ. Μετά τα 12 χρόνια να κατακτούν εναλλάξ τα πρωταθλήματα στην Ελλάδα Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Άεκ. Πάοκ, Άρης, Ηρακλής Κόρινθος για να μην έχει κανείς παράπονο. Οι υπόλοιπες ομάδες να κάνουν αξιόλογες πορείες στην Ευρώπη ώστε να υπάρχει χρήμα στα ταμεία τους. Πρωτάθλημα όμως να μην πάρει καμία άλλη ομάδα πέραν των παραπάνω. Στα υπόλοιπα αθλήματα κάνε ότι θες. Στο επιτρέπω. Ααααα και να μην ξεχάσω η Εθνική Ελλάδος αφού πήρε το Euro το 2004 να μην πάρει και ένα Μουντιάλ ; Αδικία από τον Θεό θα είναι να μην τα καταφέρει στο επόμενο κιόλας Μουντιάλ.
Στα προσωπικά μου θα ήθελα υγεία για μένα και για όσους αγαπάω. Εντάξει δώσε υγεία σε όλους αλλά μην το παρακάνεις γιατί δεν χωράμε όλοι σε τούτο τον κόσμο. Απλά φρόντισε να φεύγουν με γλυκό και όμορφο θάνατο.
Επίσης κάνε τους άντρες λιγότερο μαλάκες και τις γυναίκες λιγότερο πουτάνες. Επιτέλους να βρούμε την μέση λύση και να αρχίσουμε να επικοινωνούμε μεταξύ μας. Να μην φταίνε ούτε οι μεν ούτε οι δεν.
Τέλος θέλω ένα laptop (αξίας τουλάχιστον 999 ευρώ), ένα εξωτερικό σκληρό δίσκο 2 TB, ένα ζευγάρι παπούτσια Timberland μποτάκια κίτρινα, μια 42' Ιντσών τηλεόραση Plasma, 4 πουλοβεράκια για καθημερινή χρήση (κόκκινο, μπλε, μοβ, μαύρο μέγεθος small), σύνδεση ίντερνετ αληθινής ταχύτητας 24mbps, μια μηχανή εσπρέσο σπιτιού, όλες τις ταινίες της Sasha Grey - Annette Schwarz - Belladonna -Cytherra, και την Kate Beckinsale (αυτοπροσώπως) για 3 ημέρες (προσπάθησε να την στείλεις όταν έχω ρεπό).
Συγγνώμη αν σε κούρασα αλλά τι να κάνουμε δουλειά σου είναι να βοηθάς εκτός από τα μικρά παιδάκια και τα πιο μεγάλα που έχουν ανάγκη. Αν πάλι δεν γουστάρεις να εκπληρώσεις τις επιθυμίες μου μιας και είμαι 27 χρονών το κρίμα στον λαιμό σου για αυτά που θα ακολουθήσουν

Υ.Γ. 1 Η μηχανή εσπρέσο δεν είναι εντελώς απαραίτητη γιατί τις περισσότερες φορές πίνω
καφέ έξω. Οπότε μην αγχώνεσαι...

Υ.Γ. 2 Να σταματήσει ο κόσμος που δεν έχει σημαντικές ανάγκες την κλάψα. Δεν μπορώ άλλη κλάψα. (Αν δεν μου πάρεις καφετιέρα κάνε αυτό που ζητάω εδώ).

Υ.Γ. 3
Χαιρετίσματα στα ξωτικά στους καλικάντζαρους και στην γυναίκα σου.


Με αγάπη και εκτίμηση
Έλα πες την αλήθεια ξέρεις ποιος είμαι.

4 σχόλια:

  1. Εγω που δεν θέλω τίποτα υλικό; Μπορεί να μου φέρει αυτό που ζητάω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσένα θα στο φέρει σίγουρα. Εμένα με βλέπω να γίνομαι παλιόπαιδο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο ερυθρόλευκος Άγιος Βασίλης διάβασε το γράμμα σου και επειδή του ζητάς δύσκολα σε ένα σημείο θα σου φέρει το FIFA 11…!!!!για να δεις όπως θέλεις τον ποα και όχι μόνο 12 φορές πρωταθλητή αλλά περισσότερες και άλλες τόσες κάτοχο τσαμπιονς λιγκ…!!!! αρκεί να παίζεις στο εύκολο μαλάκα….!!!αυτό είναι προειδοποίηση για να μην βρίζεις μετά τον ΑΓΙΟ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΚ. Περιμένω το FIFA 2011. Αν δεν το φέρει και αυτό τότε θα τον βρίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις